Men of Honor (2000)Dosta idiotan AMERIKA ČAST VOJSKA RASIZAM film. Mislim bio bi, baš kao svi ti filmovi, dobar, da nije glumaca.
svih. svih glumaca.

Kuba Guding jr. je užasan, no to nije ništa novo za ovu crnu verziju nicholasa cagea. Frajer ne spada ali ni u jednu ulogu ikada. Al nije samo to nego je i ko glumac per se užasan, bezkarakteran i jadan, emocionalno mrtav. De Niro je nez, kad god je on nešto govorio meni je bilo neugodno. A pošto je uloga zahtjevala TOUGH OPAKO glumljenje sve je bilo još neugodnije. Odvratno loše, baš fors onaj najgori ala marlon brando samo što je mb simpatičan.
ali čak i oni fejdaju u lošosti kraj najgoreg karakternog glumca ikada, nekog frajera koji je kao otac od KUBE. e

taj frajer ja nisam nešto takvo nikad vidio doslovno sam govorio glasno E FRAJERU KOJI TI JE KURAC JEL OVO PRAVI ŽIVOT

samo zbog tog lika se isplati pogledat prvih 20ak minuta filma. nez.

5/10
Broken Vows (1987)U ovom simpatičnom TV filmu Tommy Lee Jones je ,,fratar koji pomaže otkriti misteriozno umorstvo.
Film je potpuno rendom i cijela misterija je baš nezanimljiva i nisam nimalo pratio dok se o tome radilo u filmu, baš dosadno i mrtvo. Međutim side-radnja bavi se temom koja je i inače uvijek savršena iako rijetka, naime TLJ je svećenik u celibatu ali zgodna pička se zapalila za njega i sad moralne dileme! teološke rasprave! zanimljive dosjetke! Iako i to bi vjerojatno sakalo ali kemija između Annete oToole i Jonesa je baš izvan ovog svemira i seksualna energija doslovno frca i baš je sve seksi, iako je Annete o Toole dosta ružna žena inače, mislim i na filmu je al ono. Šteta što nije to malo više iskorišteno.
5/10
Miss Potter (2006)Renee Zelwegger je pispisateljica dječjih knjiga. I ewan McGreggor je tu. i oni se zaljube i tako. Glup film ustvari, ništa se ne dogodi i sve je jako pitomo al baš zato nekako i rula. Renee je rijetko ok, slatkasta je nekako iako je debela. Ja inače mrzim ewana al ovdje je ok. i tak nez, baš rendom film. Slatki su animirani djelovi jako.
6/10
Batman Begins (2005)Osim onih par redikulnih djelova sa letenjem

film naravno boguje. mislim čak sam ga dosta puta gledo al uvijek mi nekak..ispari iz glave.
Al nez, činjenica je da je film nespektakularan i baš dosta klasičan superhero muvi, ako ga se uspoređuje sa TDK npr.
Liam Neeson je kulniji nego se sjećam.
Fin početak trilogije, al realno INFERIORAN ostalima.
9/10