HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2216696 Hitova
*

blaster32

• Gost
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #12195 : 31. Srpanj, 2012., 22:16 »
The Score (2001)

0 akcije a opet uzbudljiv, neloš skroz, De Niro i Marlon Brando, neloš Edward Norton..

7/10

« Odgovori #12196 : 01. Kolovoz, 2012., 08:26 »
Taken (2008) - Kad sam gledao Batmena vidio sam u kinu reklamu za drugi dio, pa rekoh zašto da ne pogledam prvi dio. Pred kraj filma sam se sjetio da sam ga već gledao. Uglavnom, film je na trenutke predvidiv, a s druge strane nabijen akcijom i adrenalinom. Priča je okej, iako predvidiva. Liam Neeson jako rula, Maggie Grace me jebeno živcirala. Sve u svemu, okej film za potrošit sat i pol.

7.5/10

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #12197 : 02. Kolovoz, 2012., 18:28 »
Justice League: Crisis on Two Earths - Kul je. Sviđa mi se kako su raspodjelili te uloge. Kraj je super blablabla

ocjena: 8/10

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #12198 : 02. Kolovoz, 2012., 19:20 »
Pogledao Batman Begins opet. Kako je savsreno kad je Betmen STRASAN :ave:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12199 : 02. Kolovoz, 2012., 22:56 »
Men of Honor (2000)

Dosta idiotan AMERIKA ČAST VOJSKA RASIZAM film. Mislim bio bi, baš kao svi ti filmovi, dobar, da nije glumaca.
svih. svih glumaca.  :ave:
Kuba Guding jr. je užasan, no to nije ništa novo za ovu crnu verziju nicholasa cagea. Frajer ne spada ali ni u jednu ulogu ikada. Al nije samo to nego je i ko glumac per se užasan, bezkarakteran i jadan, emocionalno mrtav. De Niro je nez, kad god je on nešto govorio meni je bilo neugodno. A pošto je uloga zahtjevala TOUGH OPAKO glumljenje sve je bilo još neugodnije. Odvratno loše, baš fors onaj najgori ala marlon brando samo što je mb simpatičan.
ali čak i oni fejdaju u lošosti kraj najgoreg karakternog glumca ikada, nekog frajera koji je kao otac od KUBE. e  :ave: :ave: :ave: taj frajer ja nisam nešto takvo nikad vidio doslovno sam govorio glasno E FRAJERU KOJI TI JE KURAC JEL OVO PRAVI ŽIVOT  :ave: :hihi: samo zbog tog lika se isplati pogledat prvih 20ak minuta filma. nez.  :fpalm:
5/10

Broken Vows (1987)

U ovom simpatičnom TV filmu Tommy Lee Jones je ,,fratar koji pomaže otkriti misteriozno umorstvo.
Film je potpuno rendom i cijela misterija je baš nezanimljiva i nisam nimalo pratio dok se o tome radilo u filmu, baš dosadno i mrtvo. Međutim side-radnja bavi se temom koja je i inače uvijek savršena iako rijetka, naime TLJ je svećenik u celibatu ali zgodna pička se zapalila za njega i sad moralne dileme! teološke rasprave! zanimljive dosjetke! Iako i to bi vjerojatno sakalo ali kemija između Annete oToole i Jonesa je baš izvan ovog svemira i seksualna energija doslovno frca i baš je sve seksi, iako je Annete o Toole dosta ružna žena inače, mislim i na filmu je al ono. Šteta što nije to malo više iskorišteno.

5/10

Miss Potter (2006)

Renee Zelwegger je pispisateljica dječjih knjiga. I ewan McGreggor je tu. i oni se zaljube i tako. Glup film ustvari, ništa se ne dogodi i sve je jako pitomo al baš zato nekako i rula. Renee je rijetko ok, slatkasta je nekako iako je debela. Ja inače mrzim ewana al ovdje je ok. i tak nez, baš rendom film. Slatki su animirani djelovi jako.

6/10

Batman Begins (2005)

Osim onih par redikulnih djelova sa letenjem :hiha: film naravno boguje. mislim čak sam ga dosta puta gledo al uvijek mi nekak..ispari iz glave.
Al nez, činjenica je da je film nespektakularan i baš dosta klasičan superhero muvi, ako ga se uspoređuje sa TDK npr.
Liam Neeson je kulniji nego se sjećam.
Fin početak trilogije, al realno INFERIORAN ostalima.

9/10

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #12200 : 02. Kolovoz, 2012., 23:22 »
e jebote jadrane, logirao sam se samo da ti kažem kakav si debil. hejtanje časnih ljudi. ja nezz.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12201 : 03. Kolovoz, 2012., 00:06 »
oćeš plakat sad?  :(

Batman: Gotham Knight (2008)

Možda top 10 najgorih stvari koje sam ikad gledo, ali stvarno.

*

dreger

• n00b
  • 0
« Odgovori #12202 : 03. Kolovoz, 2012., 08:22 »
al da, hejt na men of honor,nezz  :wildboy:
film je gg

*

n00b

• 609
« Odgovori #12203 : 03. Kolovoz, 2012., 09:08 »
Mene je nasmijao jadran-post. :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12204 : 03. Kolovoz, 2012., 12:25 »
al da, hejt na men of honor,nezz  :wildboy:
film je gg

film je mkay iako je klasično patetično sranje al dobro ae. Al saka samo zbog glumaca.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #12205 : 03. Kolovoz, 2012., 17:49 »
roberto je savršen ko uvijek, a i crnac je dobar. nezz koji kurac ti pričaš. gledao sam fil najmanje 5 puta jerbo je stalno na tv i nisam ništa loše u glumi vidio.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12206 : 03. Kolovoz, 2012., 18:05 »
roberto je savršen ko uvijek. jesi ti gledo onako 3 filma u životu nez.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #12207 : 03. Kolovoz, 2012., 18:24 »
okej, izuzevši njegove filmove zadnjih 10 g. :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12208 : 03. Kolovoz, 2012., 18:31 »
 :hiha:

nez jednostavno ne pušim taj njegov KAKO SAM OPAK POGLEDAJ ME stil. odvratno preglumljuje i samo me iziritira. De Niro najbolje funkcionira imho kad je staložen i kad ekšli glumi a ne dere se i radi opaka lica. Tipa Goodfellas, Vrućina, Cop Land, Ronin, Taxist..,,, NEZ

a kuba je uvijek skoro bez iznimke užasan.  :wildboy: doduše, iz nekog razloga stvarno funkcionira u Džeri Megvajeru, al to je to.  :wildboy:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #12209 : 03. Kolovoz, 2012., 18:38 »
nije baš tako badass bio. tlačio je kubu, ali nije baš tako opak bio. i kuba odlično paše filmu. glupi crnac koji je odrastao na selu i želi ronit. ono. jedino još michael duncana moga zamislit u toj ulozi.
« Zadnja izmjena: 03. Kolovoz, 2012., 18:40 lulz »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9