HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2216553 Hitova
*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #12450 : 12. Rujan, 2012., 13:48 »
Once Upon a Time in China (1991)

A ono, malo je blesavo ali volim ovakve filmove jako. Totalno opušteno i zabavno, s tim čudnim kineskim smislom za humor (većinom ono polu-slapstick đir)

Ovo mi jedan od najdražih filmova, gledao ga kao klinjo beskonačno puta :))))

Ixy me podsjetio na KABINU U ŠUMI pa pogledao. Prvih sat vremena je smeće, zadnjih pola sata je kul zbog monstera i to. Nije ni približno dobar kao što kritike kažu ali nije baš ni dno dna. 5-6/10

« Odgovori #12451 : 12. Rujan, 2012., 14:23 »
Hemingway & Gellhorn

Kad sam vidio da film traje dva i pol sata izgubio sam volju za gledanjem. Ali... Dvoje glumaca u glavnim ulogama(Nicole kidman i Clive Owen) su toliko savršeno odglumili i nosili film da je to neopisivo. :ave:
Kemija među njima je bila nevjerojatna. :ementaler:
Još je nekoliko poznatih glumaca imalo manje uloge u ovom televizijskom filmu nevjerojatno visokog buđeta. 19 500 000 dolara za televizijski film je ultra velik novac.
Sama priča prati život Ernesta Hemingwaya i ratne reporterke Marte Gellhorn.
Scenarij je bio odličan i moram reći da ga režiser nije do kraja iskoristio. Da nije bilo onako dojmljive izvedbe glavnih glumaca bio bi to još jedan promašaj od filma.
Ovako moram priznati da sam jako zadovoljan viđenim.

Ocjena: 7/10

Prometheus

Ajde da sam i ja napokon pogledao ovaj film. Intrigantna uvodna scena filma popračena je fenomenalnom glazbenom podlogom. Za glazbu u filmu pobrinuo se Mark Streitenfeild(zanat je naučio kod Hansa nenadjebivog Zimmera). :ave:
Što reći o samom filmu, a da već nije rečeno? :hiha:
Mnogi su kritizirali film i Ridleya Scotta. Zašto? Čemu to? Mislim, ok... Nije da je film remek djelo. Ali, brate mili. Kakvi su sve isprdci snimani zadnjih godina(i to od renomiranih filmaša). :hiha2:
Film je stvarno odlično snimljen. Nema nikakvog suvišnog i praznog hoda. Uvod je malo sporiji. Ali nakon prvih dvadesetak minuta kreće akcija i interesantan dio filma koji me prikovao za stolicu.
Dalo bi se sada cjepidlačiti i tražiti neke glupe mane ovom upečatljivom filmu. Ali neću jer nema potrebe.
Kraj filma nekako daje do znanja da će biti novog nastavka. I neka. Ako bude ovako dobar kao ovaj.
Charlize Theron je prezgodna. Mislim, može li ona u bilo kojem izdanju(osim u filmu Monster) biti neprivlačna? :ave:
Fassbender je ponovno oduševio lakoćom svoje glumačke izvedbe.

Ocjena: 8/10

*

n00b

• 609
« Odgovori #12452 : 12. Rujan, 2012., 15:16 »
Tebi su svi filmovi na svijetu natprosječno dobri. Daj pet filmova koji su ti užasni, pls. Zanima me koji bi to bili.

« Odgovori #12453 : 12. Rujan, 2012., 15:59 »
Tebi su svi filmovi na svijetu natprosječno dobri. Daj pet filmova koji su ti užasni, pls. Zanima me koji bi to bili.

Hmmm... Da. Većinom gledam one koji mi se učine potencijalno dobri. To ne znači da i svima drugima mogu/moraju biti dobri.
Meni dosadni ili štoveć filmovi koje sam u zadnje vrijeme pogledao:
Spiderman 3-dosadan ko proljev. Mada sam i njemu realno dao previsoku ocjenu.
Mi nismo anđeli 3- koji je to izbljuvak nakon prva dva dijela.
Naked blood- bolestan film koji mi je oduzeo sat i pol života.
Contraband- film koji sam nakon pola sata gledanja doslovno htio ugasiti. Onda sam to i u činio jer mi nije bilo smisla nastaviti gledati. Patio sam se i bio mi je dosadan.
To je to na prvu...
« Zadnja izmjena: 12. Rujan, 2012., 16:04 Niska rasta man »

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #12454 : 12. Rujan, 2012., 19:58 »
Mi Nismo Anđeli 2 - 8/10

*ebeš ti to, meni je puno bolji nastavak od originala :D
Kojo odličan, tematika super :)

« Odgovori #12455 : 12. Rujan, 2012., 21:34 »
Slažem se u potpunosti... :thumbs:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #12456 : 12. Rujan, 2012., 21:37 »
Contraband- film koji sam nakon pola sata gledanja doslovno htio ugasiti. Onda sam to i u činio jer mi nije bilo smisla nastaviti gledati. Patio sam se i bio mi je dosadan.

Glupane :hiha2:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12457 : 12. Rujan, 2012., 22:03 »
 :hiha:

« Odgovori #12458 : 12. Rujan, 2012., 23:26 »
Glupane :hiha2:

Shit happens. Ukusi se razlikuju. :ementaler:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12459 : 13. Rujan, 2012., 06:05 »
The Expendables 2 (2012) - Cinestar

Oduševili me. Uz dosta hejta prema filmu što sam čuo očekivao sam lošiji film od originala, a dobio daleko bolji film. Istina ima par scena koje su zakolutanjeočima te par rečenica u filmu mi je totalno ne, ali rulaju jako. Fejspalmiram još od prvog filma revolver Barney Rossa. Sviđa mi se što je usporeniji i manje akcije, koja je po meni u odličnoj količini prisutna. Rula mi ekipica križeve, baš su ono klapa.

8.3

« Odgovori #12460 : 13. Rujan, 2012., 13:40 »
Akira (1988)

Okej, prihvaćam ovu šemu sa slikama. Vidjet ćemo kako bude.
Nego, stvarno ne znam skoro ništa o japanskoj animaciji općenito. Osim onih rendom crtića koji su bili po TV-u, pokušao sam gledati jedan anime ikad.
A nisam gledao ni Miyazakijeve KLASIKE ni išta.
Pa eto, idem pogledati Akiru.

Rula mi podosta. Barem do zadnje trećine otprilike. Ilitiga zadnja borba.
Sve do tad je nekako normalno i "ozbiljno" i razvija se neka priča... da bi kraj bio rendom shonen smeće. TUČA od pola sata.  ;)
Setting mi je odličan, crtež i animacija rulaju, priča je dosta zanimljiva i generalno je jako dobar u svim aspektima. Kažem, osim tog kraja.

« Odgovori #12461 : 13. Rujan, 2012., 14:13 »
Taman čitam mangu, baš je zanimljivo i nije tipično japan pretjeravanje i dosada. Sad me strah da će kraj biti smeće  :hiha2:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12462 : 13. Rujan, 2012., 19:12 »
Taken (2008)

Odličan iako na počektu dok ne počne akcija malo dosadnjikav (vjerovatno zbog drugog gledanja). Odlična akcija, dosta me podsjeća na Bourna, ali lošije malo. Rula dio kad dođe među Albance. Malo je jedino iritantno neozljeđivanje. Od nastavka bi htio da bude još bolji iako sumnjam.

8.0

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #12463 : 13. Rujan, 2012., 20:12 »
meni je taj početak/uvod nekako i najbolji, a što se drugog dijela tiče, nezz preko trejlera mi pari neka bezličnost, al ko će znat...  :hiha:

*

Car:)

• **
  • 158
« Odgovori #12464 : 13. Rujan, 2012., 21:47 »
U zadnja dva tjedna jedino što sam baš pogledo je 300 na novoj :wildboy:,film koji me je zadržao pred ekranon 120 minuta,film koji je prupun epskih scena i koji me iznova zadivi svaki put kad ga gledam,odlična gluma i zanimljiva priča u kombinaciji sa nevjerojatnom akcijom čine ovaj film obaveznim štivom za sve ljubitelje filmova,8.5 od 10.

« Zadnja izmjena: 13. Rujan, 2012., 22:30 Car:) »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9