HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2217139 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #12525 : 16. Rujan, 2012., 19:56 »
taman sam to skinuo ,zajedno sa darkplaceom.

rulaju britanci !

« Odgovori #12526 : 16. Rujan, 2012., 20:06 »
šta si gledao od njih ?

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #12527 : 16. Rujan, 2012., 20:55 »
shaun of the dead mi je bilo nešto najnesmiješnije ikad s obzirom na koliku ocjenu na imdbu ima, al inače mogu podnijeti britanski humor. "depresivna serija" - misliš na spaced?

« Odgovori #12528 : 16. Rujan, 2012., 22:44 »
Hipokrite, koliko si puta rekao da ti Spaced rula?

Onda sam došao ja i popljuvao cijelu britansku produkciju.  :hiha:
Dosta ljudi mi je već preporučilo Black Mirror, ali stvarno teško prelazim preko svoje averzije prema britanskoj TV produkciji.

« Odgovori #12529 : 16. Rujan, 2012., 23:41 »
oke,ovo što si nabrojao je stvarno smeće, doktor who je vjerojatno najgora serija u povijesti loših serija

meni rulaju black adder,the new statesman i na tu šemu brit.serije

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #12530 : 17. Rujan, 2012., 11:50 »
7sex7

jel itko gleda to?
nez, nisam čak ni gleda nego više preletija. čisto da vidim seks scene. koje su smeće. + 2para cica. vau.
a film ko film, nez, nema smisla. 7 priča di se na kraju bezveze jebu 10ak sekundi. kontroverzno!

doduše, žene nisu loše.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #12531 : 17. Rujan, 2012., 12:20 »
black adder naravno sam watch. to mi je dosta loše.
Kakav si ti covjek isuse, to je nesto najbolje ikad :wildboy:

« Odgovori #12532 : 17. Rujan, 2012., 12:28 »
Nisi li ti onaj koji voli Firefly? :hiha:

« Odgovori #12533 : 17. Rujan, 2012., 13:12 »
A Beautiful Mind (2001)

Zadnjih pola sata možda malo repetitivan, al gg film sve u svemu.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12534 : 17. Rujan, 2012., 14:15 »
pokušao nedavno gledat zbog matematike  :hiha: al baš je predosadan film. i onda na pola sam se sjetio da je druga polovica LUDOST ŠIZOFRENIJA i fakat mi se nije dalo više gledat.  :wildboy:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #12535 : 17. Rujan, 2012., 16:02 »
Nisi li ti onaj koji voli Firefly? :hiha:
Pa da, al da netko n voli Firefly, ne bih nista rekao. A Blackadder je vjerojatno vrhunac komedije opcenito :wildboy:

edit: Prva sezona nije dobra doduse.
« Zadnja izmjena: 17. Rujan, 2012., 17:33 dibek »

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #12536 : 17. Rujan, 2012., 19:54 »
Felon (2008)

8.6/10

Romantična drama zapravo al rula. Mrzim kad film ima predugi intro sa creditsima
a ovaj ga nema uopće  :hug

Marisol Nichols kao glavna glumica, ženiob  :wildboy: :ementaler:
Val Kilmer skroz neloše odradio svoju badass-warmheart ulogu a Stephen Dorff je dobro odradio svoj zadatak
u kojem se kroz film od brižnog roditelja transformira u ono što zatvor može od njega učiniti ali samo do one mjere koliko je to potrebno
da bi preživio. Napet film podosta, ima par citata vrijednih spomena.
Primjerice :

"When your life is defined by a single action, it changes the concept of time" - kad je to izgovoreno
od strane Val Kilmera onim dubokim badass glasom netom prije nego što je uslijdio vrhunac filma  :hiha:

"What a piece of work is man. And there is no good or bad, but thinking makes it so. Human beings are perhaps never more
dangerous than when they are convinced beyond a doubt that they are right. Patience. Penance. "

*

n00b

• 609
« Odgovori #12537 : 17. Rujan, 2012., 20:57 »
Pumpkinhead: Blood Feud (2007)

Bože Isuse kakvo smeće, na svim poljima. Nit gora nekog i krvi, a kamoli radnje i straha. Ne valja... niti pričati o tom filmu.

The Thing from Another World (1951)

''That means he's a giant walking carrot! Yes it is!''

Odlično nešto, presretan sam bio dok sam gledao, presretan.  :(

The Lord of the Rings (1978)

SUPER, pogotovo jer nisam baš veliki ljubitelj LOTR-a. Al baš je kul nekako, pogotovo kombinacija animacije i onoga što su radili s pravim ljudima, ne znam kako se ta tehnika zove. I ogroman mi je plus što je nekako bajkovitije i nekako... strašnije negoli u filmu. Ne znam kako opisati, ali taj osjećaj opasnosti je cijelo vrijeme prisutan. Onih 9 utvara su mi super prikazane; mislim i u filmu su jebene, ali ovdje su baš nekako sablasne.

I opet je bio Sherlock (drugi dio) kojim nisam cijeli pogledao... i bojim se da tome ipak neću dati drugu šansu jer mi je užasno iritantno za gledati nekako. Ne sjeda mi glavni lik, i čini mi se da su svi nahajpali seriju zbog izvedbe a ne sadržaja. Ne znam, SMARA me sve u toj seriji nekako.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12538 : 17. Rujan, 2012., 21:00 »
Meni je Sherlock prejeben, ono baš prejeben, sjeo mi iz prve.  :wildboy:

« Odgovori #12539 : 17. Rujan, 2012., 21:15 »
Nameless gangster

Koreanci. Ludi i spaljeni Koreanci. :ave:
Postoji moćna i nedodirljiva mafija. Krug ljudi koji je već godinama u poslu. No postoji i par ljudi koji su spletom okolnosti došli u mogućnost da naprave veliki posao sa tom istom mafijom...
Meni do sada apsolutno nepoznati redatelj(ali jako poznata dva glumca u glavnim ulogama) napravio je odličan posao upravo svojom režijom. Način na koji je snimio scene fajta :ave:
Baš ono. Rula film. Glumci su kao i obično na visini zadatka i nevjerojatna je njihova nabrijanost.
Ono što predstavlja problem je malo predugo trajanje filma i uistinu nepotrebno uplitanje nekih ženskih likova u radnju. I fajta oko jedne od njih. Ali ok, moralo je biti malo trivijalnosti. Valjda...

Ocjena: 8/10

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9