HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2222205 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #12720 : 29. Listopad, 2012., 22:03 »
Ae, al pogledam kad netko kaže da je nešto dobro. Al kad netko kaže, dobar je, pogledaj ga.... nikad ne pogledam.  :hiha:

*

n00b

• 609
« Odgovori #12721 : 29. Listopad, 2012., 22:22 »
Drito to.

Iako recimo, Cloud Atlas mi se jako gleda, al ne zato jer mislim da je film >>dobar<< već zato jer zvuči ko zanimljivo kino-iskustvo. Opet ni to nije po preporuci već po kritikama na netu.

majndfak

ENDI

Preporuke su u biti super kad tražiš nešto. Tipa, post-apo SF sa mračnom atmosferom. Eto, da mi netko preporuči tako nešto odma bi gledo.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #12722 : 29. Listopad, 2012., 22:35 »
Da, samo steta sto se to nikad ne dogadja :hiha: :hihi:

*

n00b

• 609
« Odgovori #12723 : 29. Listopad, 2012., 22:37 »
Misliš dobar SF ili dobra preporuka? :wildboy:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #12724 : 29. Listopad, 2012., 22:54 »
Ne, ono da za specificne stvari nikad ne postoje preporuke nekako. Ili ako postoje onda je nesto sto je nemoguce da nisi gledao. :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12725 : 29. Listopad, 2012., 22:59 »
to nema smisla  :hiha:

« Odgovori #12726 : 01. Studeni, 2012., 15:41 »
3:10 to Yuma

Bilo je lijepo ponovno pogledati ovaj meni uistinu odličan film. Mnogi nisu baš oduševljeni sa ovim filmom, ali mene je osvojio. :ementaler:
Od same priče, odličnih glumaca do fenomenalnog soundtracka koji ne prestajem slušati ovih dana.
Čak bih rekao da je film malo prekratak... Taman sam se uživio u film i već je bilo gotovo. Zadnjih 20 minuta filma naprosto rulaju :clap:

Ocjena: 9/10

Lawless

Odlična glumačka postava, Nick Cave je pisao scenarij, početak filma jako obećavajući... I onda se ovo pretvorilo u još jedan od onih filmova koji ću brzo zaboraviti. Ne, ne mogu reći da je film loš... To nikako. Ali fali tu još malo napetosti, nasilja i nadasve romantike. Jer ovakvi filmovi traže maksimum od svega navedenog da ostanu u sjećanju dulje vrijeme. Kraj filma, predzadnja scena pogotovo ipak spašavaju ovaj film da ne dobije manju ocjenu od...

Ocjena: 6.5/10

« Zadnja izmjena: 02. Studeni, 2012., 10:32 Niska rasta man »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12727 : 01. Studeni, 2012., 18:18 »
faljelo

faljelo

faljelo

3:10 to Yuma

Bilo je lijepo ponovno pogledati ovaj meni uistinu odličan film. Mnogi nisu baš oduševljeni sa ovim filmom, ali mene je osvojio.
Od same priče, odličnih glumaca do fenomenalnog soundtracka koji ne prestajem slušati ovih dana.
Čak bih rekao da je film malo prekratak... Taman sam se uživio u film i već je bilo gotovo. Zadnjih 20 minuta filma naprosto rulaju

Ocjena: 9/10

Op to mislim pogledat već duže vrijeme, samo zaboravio na to...

:ementaler:

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #12728 : 01. Studeni, 2012., 21:54 »
nezz, jel ovaj Niskarasraman gleda samo kvalitetne filmove pa ih hvali ili mu se sviđa svaki mogući film

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #12729 : 01. Studeni, 2012., 22:53 »
Dragonheart (1996)

1996. Dennis Quaid. Taj čovjek. Taj plot. Ti likovi. Ti dijalozi. Taj CGI. Brian Thompson. NEZ/10

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12730 : 01. Studeni, 2012., 22:54 »
dragonheart <3

*

pilip

• 1598
« Odgovori #12731 : 01. Studeni, 2012., 22:54 »
Rula Dennis Quaid.

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #12732 : 01. Studeni, 2012., 22:55 »
dragonheart <3

Pogledaj ga s Iksijem i Karlom. :hiha: Baš mislim da bi pasao za jednu vašu...večer :hiha:

*

n00b

• 609
« Odgovori #12733 : 01. Studeni, 2012., 23:51 »
nezz, jel ovaj Niskarasraman gleda samo kvalitetne filmove pa ih hvali ili mu se sviđa svaki mogući film

Ovo drugo je ja bi reko.

Enivej.

Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Silent Hill. Ja fanboy. Kino. 3D. Nahajpanost. Ok.

Ukratko, film je smeće. Nemojte ga ići gledati u kino. Isplati se sačekati i doma pogledati neki kvalitetan rip. 3D je ionako zakurac, iako ovdje donekle i funkcionira. Ima dosta tih Z os dijelova koji su kul, ali općenito je cijeli 3D smeće tako da ga ni po meni solidan SH 3D ne čini nešto boljim.

No! Kakav je film?

Smećast. Eto kakav.

SPOJLERI U NASTAVKU ALI REALNO BOLI VAS KURAC JER ILI ZNATE PRIČU KOJA JE GOTOVO IDENTIČNA ONOJ U SH 3 ILI VAS NE ZANIMA AL SVAKAKO NIŠTA NE PROPUŠTATE AKO ČITATE DALJE JER JE FILM IONAKO JEBENO SMEĆE

Nepriča ide ovako;

Dakle Heather, iz SH 3 sa starim (koji je živ!) dolaze u neki gradić. Ustanovljeno je da se neprestano seljakaju, da ona ima čudne noćne more itd. Staroga joj otmu ljudi iz Reda Valtiela kako bi nju namamili u Silent Hill. Ona mora doći svojevoljno pa zato nisu jednostavno oteli nju. Heather, iako joj je stari to izričito zabranio, ide u Silent Hill sa mladićem kojeg je netom upoznala. Uz neke sitne twistove koji to nisu, Heather dolazi do svetišta gdje pronalazi oca i ubije main bad guya. Girla. Monstera koji izgleda najlošije od svih (iakoi dalje izgleda dosta dobro)

Dobre stvari filma su mjuza - iako je prenaglašena u nekim dijelovima što ubija scene. Svijet Silent Hilla i tame je tako jebeno napravljen da za to nemam riječi. Možda prerijetko imamo prilike gledati ovako kvalitetno rađene dark stvari pa mi je zato super. Monsteri, noćne more, znate već što čini SH - napravljeno je toliko dobro da je stvarno užitak to gledati. Mračno, groteskno, jezivo... taj dio je jeben.

Ono što ne funkcionira je priča. Nema je. Film je tako jebeno dosadan i za nijednog lika nas nije briga i tu je osnovni problem. Jer, ovo je horor. Ne funkcionira imati brutalna ubijanja i prestrašene likove za koje nas boli ona stvar. Jednostavno, sve je ravno. Ništa se ne događa u filmu.

Ne znam puno o scenaristici ali ono što znam mi je cijelo vrijeme vrištalo ne ne ne. Ima toliko scena bez kojih film može funkcionirati (što znači da su nepotrebne i da opterećuju flow). A upravo te, nepotrebne scene su ono na čemu se temelji cijeli film. Na monsterima. Bizarnostima. Vonabi strahu. Što bi bilo super da nije ovako rendom. Ovako je to hrpa nabacanih elemenata koji će razveseliti fenbojeve i tu i tamo neke pojedince. Pričom i načinom na koji je ispričana nitko neće biti zadovoljan. Jednostavno se ništa ne događa u filmu. Ne znam kako drugačije to opisati.

Jako sam razočaran. Nisam očekivao neku turbo genijalnost ali nakon prvog dijela koji je isto malo bedast ali oke, drag mi je bio. Očekivao da će drugi biti... bolji.

Teško da film može nekoga uvući u svoju atmosferu koja se gradi oko ničega. U igri je odličan taj efekt samoće i lutanja i istraživanja itd. U filmu to nije dobro. Zamorno je i pažnja opada. Da ne govorim o ekspoziciji radnje na razini Bore Leeja. Neugodno mi je bilo, doslovno.

KRAJ SPOJLERA KOJI TO NISU ILI JESU (?),,,,NEŠTO POSTOJI,,,,,,

tl dr;

Smeće od filma s jako dobrim monsterima i lokacijama.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12734 : 02. Studeni, 2012., 00:57 »
sve ok al nekako ta tvoja očekivanja od tog filma su baš nekako iracionalna gledajući trejlere tog filma i sve nez. mislim nisam gledo (nisam gledo ni prvi) al vjerojatno oću, a izgleda mi ko resident evil rendom monsteri akcija. Baš ono 6/10.

Goal! (2005)
Ah, taj vječni klasik. Teško da će se ikada itko ovoliko približiti toj savršenoj, do u detalje razrađenoj formuli idealnog sportskog filma. Sve je tu posloženo; baš svaki klasični plot-triger iskorišten je ovdje, i uvijek na tako dobar suptilan način da se stvarno moraš nadivit frajeru koji je to napisao. Uz to je o nogometu, što je naravno savršeno jer hej nogomet filmovi. nema ih. Jedini razlog za ocjenu manje koju ću dat je što prikazani nogomet većinom malo saka. Mislim, nitko ga ikad nije prikazao gledljivo, al opet moglo je bolje. 9/10

Usual Suspects (1995
A rula. Stvarno rula.  :wildboy:
čak nekako kad si gledo i ZNAŠ SVE je bolje.
jedini koji malo saka je spacey koji je dosta iritantan. Baldwin i Benicio su savršeni.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9