Catch 44Ajme meni, majko mila. Pa ovo je tolika količina besmislica i ne znam kako je moguće snimiti ovako nešto.

Vidim da ima par zanimljivih faca u filmu, ali scenarij, radnja, sve je apsolutna katastrofa. Ne želim ni pomišljati na to postoji li još neki gori film u kojem je glumio Bruce Willis

On jedino i izvlači film da ne bude totalna tragedija.
Ocjena: 3/10Das weiße BandGledao sam ovo u kinu prije tri godine i film mi se jako dopao, ali tek nakon drugog gledanja mogu reći da je ovo jedan od najboljih europskih filmova koje sam gledao u zadnjih desetak godina.
Priča se tako fino odmotava, Haneke je to sve genijalno posložio, onako kako on to zna... Na neki surov i beskompromisan način.
Glumci su svi odreda na visini zadatka, a sam kraj je baš ugodno iznenađenje.
Jedina mana filmu je sporo odvijanje radnje i podulje trajanje. Ali, neću sada tražiti neke gluposti.
Ocjena: 8.5/10
A fantastic fear of everythingSpaljen i opičen glavni lik kojeg je odlično utjelovio Simon Pegg ima paranoje od dota toga, a najveći njegov strah je uistinu prebizaran.
Ovaj film je teško svrstati u neki žanr. Nije to komedija, ni drama... Onako, spoj svega po malo. Film ima dozu ozbiljnost, satire i jako puno bizarnih trenutaka. Ovo svakako pogledajte. Ugodno osvježenje u moru filmova koji pokušavaju biti na sličan kalup, ali za razliku od ovog filma ispadaju traljavi i negledljivi.
Ocjena: 8/10SavagesAjde, ovaj film je nekakvo ugodno iznenađenje. Ništa spektakularno, ali sasvim korektan film s obzirom na ono što je Stone snimao u zadnje vrijeme.

Zanimljiva i odlično odabrana glumačka postava(pritom prvenstveno mislim na Benicia Del Tora) je bila na visini zadatka. No, nije tu bilo ničeg iznenađujućeg niti inovativnog.
Ocjena: 7/10