HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2382486 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #13035 : 03. Prosinac, 2012., 10:58 »
Nisam ubrao nubovu šalu. ;___;
Nisam još odlučio kakav će biti IXY 2013.

@karlo
Mae, berem čuđenje, ja bih isto tako reagirao. :hiha:
Nezz, nedavno sam negdje opet čuo spominjanje DŽEJMS DINA i tog filma kao pojmove kulnosti i nešto.
Zanimalo me koliko je od tog glupog mita istina. :hiha:

« Odgovori #13036 : 03. Prosinac, 2012., 14:21 »
Killer Joe

Odličan film. Fokusiran na apsolutno ništa doduše, ali ima COOL scene. Matthew McConaughey je odradija posa kako triba (  :hiha: ) i mala pičona Juno Temple je fantastična. Baš mi je drago da sam ga pogleda.

« Odgovori #13037 : 03. Prosinac, 2012., 16:20 »
O boze gledo Skyline danas... nie mi jasno kak sam taj film propustio inace nie tak los iznenadio me kraj ....   :fpalm:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #13038 : 03. Prosinac, 2012., 20:44 »
Amadeusa gledao jučer. Prekrasan film. Prekrasan.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #13039 : 03. Prosinac, 2012., 20:54 »
ane  :ementaler:

*

Chikanovich

• **
  • 539
  • Čiko :]
« Odgovori #13040 : 03. Prosinac, 2012., 21:11 »
ane. rula film, baš sam danas razmišljao koja mi je zamjerka filmu, al zbilja ju nemam. :S

« Odgovori #13041 : 04. Prosinac, 2012., 01:47 »
White Christmas (1954)

Nastavljamo festivno.  :hiha2: :hiha:
Nitko neće biti impresioniran scenarijem, glumom... ili ičim, zapravo.
Ali fil gud božićni film pa može.

Događaji koji guraju radnju naprijed su, kao i sama radnja, dosta bezveze pa zna bit dosadno na trenutke.

Ako naletite na TV-u, možete dati šansu.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #13042 : 04. Prosinac, 2012., 12:39 »
Ted (2012)

Zabavan filmić za pogledat sa boljom polovicom, iako nekad ima malo preforsirane šale, no u globalu dosta gledljiv sa finom pričom. Želim onakvog medu  :(

OCJENA: 7/10

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #13043 : 04. Prosinac, 2012., 13:18 »
Stake Land (2010)

Dobro zamišljeno, setting savršen, efekti isto solidni ali overall je (ispod)prosječan vampiri-apokalipsa film. Glavni lik (Martin) je najnepotrebniji lik ikad...frustrirajuće je gledat ga kako se utapa u vlastitoj nesposobnosti, doslovno me tjeskoba hvatala kad je on bio u kadru jebem ti boga. Film spašava Nick Damici, isplati se pogledat samo zbog njega.  :wildboy:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #13044 : 04. Prosinac, 2012., 19:07 »
Cloud Atlas (2012)

Hm.
Ne znam odakle krenuti.

Film je ogroman. Očekivano za film ovakvog trajanja, ali ta nekakva epičnost se dosta osjeti.
Premisa je u biti neki Butterfly Effect meets Crash meets... The Fountain. Ne znam.
Očekivao sam kaotični nered koji je teško pratiti, ali čak je dobro odrađeno sve. Mislim, s obzirom na veličinu, trajanje i kompleksnost.
Onako LAIČKI bih rekao da je zapravo dosta impresivno sve to sklopljeno. Unatoč trajanju i svemu, dosta je pitak i ne dosadan i stalno se nešto događa.

Zapravo sam čak i ugodno iznenađen. Ponajviše činjenicom da sam se zapravo UFURAO u film. Sve do pauze. Jer ej, Cinestar. Pauze. Potrebno.

Neke manje mane su kasting (nije baš loš, al ono), dizajn nekih stvari i plitkost.
Plitkost i kraj filma. To su mi možda jedine dvije zamjerke koje su mi imalo bitne za ovaj film.

Polako se gradi neka priča, polako se otkrivaju neke stvari, ;;;NEŠTO POSTOJI,;;;; i sve to, ali nikad ne poentira baš.
Kraj je malo cop-out, trebalo je nešto eksplozivnije malo.

Želim više ovakvih projekata.
Šteta što je flop.  :mrs:

EDIT:
Ne, sozz, sad sam se sjetio.
Velika zamjerka filmu su šašave scene.
Nema ih puno i to, al ono... zašto to?

Meni se danas desilo neobjašnjivo da sam otišao doma nakon pauze. Nezz bio sam s curom, njoj je bio negledljiv, a meni dosadnjikav (doduše umoran sam gledao i pomalo nezainteresiran uopće za film) i otišli na pauzi. Da sam bio sam, vjerovatno bi ga odgledao do kraja i vjerovatno bi imao puno bolji utisak nego što sam da ovako imao. Čekam na dođe na cloud, pa ću da ga odgledam u miru i od početka...

*

n00b

• 609
« Odgovori #13045 : 04. Prosinac, 2012., 19:53 »
Problem je što to i jest u film za kino doživljaj. Mislim da doma pogledati ovo na ne znam čemu ruši ocjenu.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #13046 : 04. Prosinac, 2012., 20:03 »
Triput sam gledao jel karlo pisao taj post.  :hihi:

« Odgovori #13047 : 05. Prosinac, 2012., 02:45 »
Silent Night, Deadly Night (1984)

Nisam sretan.
Ima par kul dijelova, ali u principu je dosadno i nemaštovito.

Sve je užasno sporo, rendom nabacano, atmosfera nije baš neka i UBOJSTVA su dosta bezveze.
U biti počne obećavajuće, ali očito nitko baš nije imao ideju kud da s ovim negdje ode dalje.

IMA SISA

*

des3iny

• 1387
  • xD xD xD
« Odgovori #13048 : 05. Prosinac, 2012., 03:20 »
The Man From Earth (2007)

odličan mi je film. rijetko gledam filmove sa sporom radnjom al ti njihovi razgovori, prepucavanja, ideje... jednostavno sam ih slušao i razmišljao o tome.
jedino mi je kraj bio malo... ne znam, čudan valjda. ne scena sa psihologom nego sa ženskom. al dobro to su ameri, ako nema seks scene mora bit ljubavna povezanost dva lika.

*

n00b

• 609
« Odgovori #13049 : 05. Prosinac, 2012., 11:42 »
spojler

Zadnja scena je di on odlazi s njom u autu... ili? Čudnije bi bilo da je ostavio žensku iza sebe nakon što se potvrdi da je sve što je govorio istina. Ovako kraj ima nekakvu težinu, IMO.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9