RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
danas sam pogledao rat svjetova i zaključio da....nije dobar.previše prašine se diglo oko tog filma a u biti je puko nabacivanje specijalnih efekata i sličnih sranja.iako ona mala klinka ima potencijala,bit će ona dobra glumica jednog dana
Teksaški masakar motornom pilom :saw:
Citat: Swink - 06. Prosinac, 2005., 19:32Citat: Imothep - 04. Prosinac, 2005., 19:05Teksaški masakar motornom pilom :saw:gledao sam ga i ja (ovu novu verziju), mislim ono, jedino kaj valja u filmu je Jessica Biel<------------- :naughty: :boobs: Da zbog toga!Nego, ja sam zadnje gledo Ali G: InDaHouse! HEHE, nakon 15 puta...
Citat: Imothep - 04. Prosinac, 2005., 19:05Teksaški masakar motornom pilom :saw:gledao sam ga i ja (ovu novu verziju), mislim ono, jedino kaj valja u filmu je Jessica Biel<------------- :naughty:
Amerikanci??? LOL, film se odvija u Velikoj Britaniji ! A i Ali G je britanac.
Ali G - jadni film namjenjen isto takvim amerikancima koji puše samo sebi razumljive fore.. sorry, to je moje misljenje.. više se ni ne sječam kad sam zadnji put pogledao koji dobar film..
Citat: blaster32 - 06. Prosinac, 2005., 20:04Ali G - jadni film namjenjen isto takvim amerikancima koji puše samo sebi razumljive fore.. sorry, to je moje misljenje.. više se ni ne sječam kad sam zadnji put pogledao koji dobar film..pogledaj Memento, ako već nisi :rockout3:
Citat: beaver hunter - 05. Prosinac, 2005., 18:43danas sam pogledao rat svjetova i zaključio da....nije dobar.previše prašine se diglo oko tog filma a u biti je puko nabacivanje specijalnih efekata i sličnih sranja.iako ona mala klinka ima potencijala,bit će ona dobra glumica jednog danamene je ful naživcirala ta mala.htio sam je zadaviti stalno vrišti jebote.nikako da prestane.
Citat: Swink - 06. Prosinac, 2005., 20:25Citat: blaster32 - 06. Prosinac, 2005., 20:04Ali G - jadni film namjenjen isto takvim amerikancima koji puše samo sebi razumljive fore.. sorry, to je moje misljenje.. više se ni ne sječam kad sam zadnji put pogledao koji dobar film..pogledaj Memento, ako već nisi :rockout3:O čem se radi?