The soloist:
http://www.imdb.com/title/tt0821642/Iron man je novinar kojemu je tvrtka na rubu opstanka, te on svugdje trazi neku temu o kojoj bi pisao u svojoj kolumni, te igrom slucaja naidje na sizofrenicarskog violinista po imenu Nathaniel Ayers. Naime lik je beskucnik koji je od kuce pobjegao od tkoznacega te sad zivi na ulici, te mjestima na kojima svira. Opsjednut je cistocom te slovkanjem imena, ima super pamcenje i to. Film je bio doista dobar i nadmasio moja ocekivanja, jer na kraju krajeva gledao sam ga jer mi je net konekcija pukla

. Jamieju Foxxu lijepo lezi uloga te ju je dobro i odradio, isto vrijedi i za Boba Downeya

. Film ima dobru pricu, i sve radnje idu dosta fluidno, nije dosadan, niti predugacak, za potrosit sat i nesto film sasvim u redu, no necu ga se dugo sjecati.
Ocjena 8/10
Batman: The Dark Knight rises
Vjerujem da su ovo vec svi gledali pa necu duljit. Jel ovaj film svima tako super? Nezz meni su zabavne bile samo one borbe izmedju banea i batmana, i to je to... 2:40h pricanja, i nekakvih voznji i to. Svi ce me posrat zbog ovog al zbilja mi je jadan film, ili ja nesto propustam

. Bas sam kraj mi je podigao misljenje o filmu ali je jos uvijek jadan, i nema uopce onaj BATMAN ugodaj, nema nijednog villaina kao iz drugih dijelova, nezz ulogu batmana je mogao imati i james bond i svejedno bi mi bilo isto

Ocjena 6/10 lol