FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
akcijska avantura, Kojima ProductionsDatum izlaska: 26.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
The MartianJoš sam pun dojmova, očekivao sam bezveze film, ovo je preugodno iznenadilo. Zbilja jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnjih par godina, svakako se isplati pogledati.
Meni je taj film parodija i reklama za duck tape.Frajer je sveživo na Marsu kaj mu je krepalo obljepio duck tapeom i sve je držalo... I kaciga i odijelo i ono vozilo, plastenik i itd.Čista parodija za mene...
Dečki BRAVO za spojlanje s ducktapeom. Nije veliko, ali je spojlanje.
The Martian (2015) ★★★★★ CinestarJedan od najboljih filmova godine definitivno. Baš ću na kraju godine napravit listu najboljih pa ću ih rangirat. Šta ja znam, nije najbolji ikad sci fi, ali on to ni ne pokušava biti. Mark Watney je savršen, kao i cijeli cast. Već dugo nisam gledao film, u kojem je cijeli cast fantastično posložen kao u ovome, a da su mi stvarno svi glumci onak mrak. Humorističan, predivnog izgleda. Ovo se baš mora otić u kino pogledat, nema tog medija koji će zamjenit sci fi u kinu. Baš feel good movie. <3
The Dirty Dozen (1967) ★★★★★Filmčina. Sad bu pedeset godina od ovog remek djela. Gledao ga u mladosti i sjećam se da mi je rulao. No ovakvo uživanje u tako starom uratku već dugo nisam imao. Kakav cast, prejebena ekipa. Reisman, Wladislaw, Pinkley, Franco, kakva genijalna ekipa, ma svi su genijalni. Kada Pinkley glumi generala, to mi je jedna od najboljih i najsmješniji scena koje sam ikada vidio. Ovo je obavezno filmsko štivo, bez obzira da li volite filmove s ratnom tematikom, ovo se mora pogledat. <3