HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2221424 Hitova
*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17670 : 21. Siječanj, 2016., 23:27 »
Slazem se sa svime.Ma covjek pogada sa svakim filmom, totalno su bolesni, od likova, dijaloga, atmosfere, soundtracka sve ukomponira u nesto posebno.Al sta je najjace od svega sve je prerealno.Ima bolestan um totalno, stvarno mu svaka cast.

« Odgovori #17671 : 21. Siječanj, 2016., 23:33 »
okej je film, ali taj neotarantino trol HUMOR HAHA način je uništio potencijal. očekivano hehe.

da bar prestane raditi komedije. :(

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17672 : 21. Siječanj, 2016., 23:38 »
Bla bla blablablalbalba BLA BLABLA blabla bla bl bla a. očekivano hehe.

da bar prestane raditi komedije. :(

Ne kužiš ti Tarantina. Pozz. :hiha:

« Odgovori #17673 : 22. Siječanj, 2016., 06:20 »
Ajmo ne napisat ništa o filmu. :ave: :wildboy:

Mislim da je to poenta :D

edit:

@H8ful Eight

Film bi samo potonuo u moru onih koji stalno pokušavaju ogromnim budžetom kreirati 'klasik', ozbiljan film, trendsetter, itd i ostat zapamćeni; Tarantino stalno radi nešto drugačije i veoma dobro je svjestan da neće svakome sjest. Ali kome sjedne, vala sjedne. On je svoju viziju sproveo. Mislim govorimo o filmu koji xx% je predočen u 4 zida jedne kolibe, pa izvoli - zalijepi te za stolicu 3 sata.
« Zadnja izmjena: 22. Siječanj, 2016., 06:27 yubs-d-rsc »

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #17674 : 22. Siječanj, 2016., 20:05 »
Ajmo ne napisat ništa o filmu. :ave: :wildboy:
Možda su i oni kao i ja izgubili volju za opisom filma. Zadnjih 10-ak filmova koje sam odgledao su svi bili vrhunski (Star Wars VII, The Revenant, Hateful Eight, Ex Machina, Bourne Ultimatum, Bourne Supremacy, Sleepy Hollow...) ali iz nekog razloga nemam volje ni da rečenicu-dvije napišem o njima. Stari se izgleda  :wildboy:

P.S. Možda da Coletovu recenziju Hateful Eight prekopiram jer su i moji utisci slični :thumbs:. Tarantina bi trebali, ako ništa, cijeniti i oni kojima se ne sviđaju njegovi filmovi jer je evidentno da je taj čovjek prije svega umjetnik i da cilja na umjetnost a ne samo na punjenje kino blagajni poput većine svojih kolega.
« Zadnja izmjena: 22. Siječanj, 2016., 20:10 Adam Jensen »

« Odgovori #17675 : 23. Siječanj, 2016., 16:42 »
Prometheus-Super film,bas mi se svideo,sad konacno znam kako su nastali alieni i kakav je onaj svemirski brod,prica i gluma su savrsene 9.5/10

*

9mlg9

• Gost
« Odgovori #17676 : 23. Siječanj, 2016., 16:52 »
Oko tog Prometheusa smo imali najviše prepirki u društvu u zadnjih 5 godina valjda, ili im je film odličan ili je govno. Meni je baš loš, ali cijenim jako jer treba napravit takav film da je nekima 10/10, drugima 0. Impresivan uradak, kaj je je.

« Odgovori #17677 : 24. Siječanj, 2016., 19:01 »
jel tko gledo film Šuma Užasa

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #17678 : 25. Siječanj, 2016., 14:09 »
revenant

malo BRNG
nedovoljno napeto

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #17679 : 25. Siječanj, 2016., 14:27 »
x

One halucijancije su dosta random. Posjete malo na gladijatora, al ovdje je problem što fali ikakva emotivna poveznost.

« Odgovori #17680 : 26. Siječanj, 2016., 20:04 »
Bone tomahawk sranje,fakat nema smisla gledat kombinacija vesterna s nekakvim ljudozderima.2+ sata film traje od toga sat vremena putuju od tocke a do tocke b i u medjuvremenu nista se nedogadja osim dijaloga koji je zaboravan i dosadan.

Straight outta Compton od ovoga sam ocekivao da ce bit ozbiljan film o nastanku i raspadu n.w.a jer je Ice Cube direktno bio ukljucen u projekat ali nista od toga.

*

simesmojver

• *
  • 66
  • Trust me, I am a engineer
« Odgovori #17681 : 31. Siječanj, 2016., 13:22 »
Baš sam jučer pogledao Rocky Balboa. Odličan film vrijedi 1sat i 40min života.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #17682 : 10. Veljača, 2016., 23:13 »
The Revenant (2015) ★★★★★

Onaj osjećaj kada si gotov sa filmom u kinu i ostaneš sjedit još pet minuta te se ustaneš i prodiskutiraš sa osobom s kojom si gledao film, sat vremena, a da nemožeš složit pametan dojam, jer neznaš šta bi rekao. Morao sam pustiti da prođu 24 sata i da mi se slegnu dojmovi, jer sam jučer po izlasku iz kina bio uvjeren da sam gledao najbolji film ikad. A ovi pomalo slegnuti dojmovi, nisu se puno promjenili. Ne obaziram se na tuđe dojmove odmah da kažem, išao sam gledat film znajući da je nekima meh, nekima okej, a neki da su čak i razočarani s ozbirom na očekivanja, tako da ja nisam očekivao ovakav film. Sudeći po traileru koji mi nije bio nešto, totalno mi je promjenio očekivanje filma.

A sada o samom filmu. Ovo je najbolja uloga Leonarda ikad, ali bez ikakve dileme. Okej mogu uć s nekim u raspravu zašto, ali to je moj dojam, kako sam ja doživio tu njegovu ulogu u odnosu na ostale. Ona scena s medvjedom mi je najmučnije nešto što sam vidio u životu; surealna scena. ;( Film ima jedno četri ili pet scena koje zapamtiš dok si živ bez da rivočaš film. Osoba s kojom sam gledao film ga više nikad ne želi gledat, zbog svojih čudnih razloga, jer je ipak i njoj to najbolji film ikad, ali nebi imala više toliko živaca gledat ga. A to je istina. Ja dosada nisam nikada gledao film koji toliko negativnih emocija prenese na gledatelja, ali na dobar način. Mučnina u želucu, a gutaš film kao da si i ti u njemu. Casting filma je fantastičan. Ako Tom dobije kipić za sporednu ulogu, uopće se neću čuditi. Od Domhnall Gleesona nisam nikad očekivao toliko dobru glumu. Gledao sam ga u Ex Mašini i bio mi je neuvjerljiv, tj. nikako mi nije pasao kao lik. Ista stvar je i sa Will Poulter aka Brigderom. Od malog štakora u tam nekim komedijicama, do fantastične glume u Revenantu.

Priča je odlična i vrlo emotivna. Dugotrajne scene i krupni kadrovi te način snimanja, je nešto novo za mene. Takav stil još nisam vidio, a ovom filmu daje poseban unikatan stil. Glazbena podloga je toliko neugodna, ali u isti tren i savršena. Ovakav zaokruženi film nisam ni izbliza očekivao. Ne pronalazim pametne rečenice koje bi sipale komplimente na račun filma, jednostavno veličanstven film. Ali me svaki put štrecnulo oko srca kada su životinje nastradale. ;(((

*

kinaivan

• **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
« Odgovori #17683 : 11. Veljača, 2016., 00:03 »
Revenant je fantastican, nevjerojatno dobro snimljen i jako mucan za gledat.
9/10 od mene.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #17684 : 11. Veljača, 2016., 00:18 »
Meni se recimo nije nikako svidio... mada je film sam po sebi i više nego dobar, nema sumnje.

Jedina stvar zbog koje nisam ustao i otišao jesu zanimljive montaže scena, kadriranje i krajolici- koje sam gledao sa profesionalnog stanovišta, jer mi je to jednim dijelom i posao.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9