RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Killer Instinct 1 i 2, arcade verzija:LinkKao prvo...''available in 1995 for ultra 64 home console'' Grafika je fantasticna, i mora da je u ono vrjeme bila naprosto nevjerovatna!Ali gameplay je poprilicno los, MK i SF su mi puno puno bolje igre iz toga doba, ne kuzim zasto KI ima takav kultni status.
(Klikni za pregled slike.)Super Mario World, dok me ne prođe ova gaming kriza. Prešao pola, mogao bih je i završit.
Citat: WEAPONX - 23. Lipanj, 2013., 15:36(Klikni za pregled slike.)Super Mario World, dok me ne prođe ova gaming kriza. Prešao pola, mogao bih je i završit.Prešao i ja. Solidno, ali nisam baš nešto oduševljen. Najzanimljivija ideja (Sunken Ghost Ship) je nažalost užasno nerazrađena i kratka.Sad igram dvojku, možda i najljepši Mario naslov u glavnoj franšizi, ako ne i općenito.Ah ta lijepa stara vremena kad Nitendo nije samo poboljšavao grafiku, nego i mijenjao stil sa svakim novim naslovom.
Pa ne znam, ja pričam na temelju nedavnih iskustava. Nema mi smisla donositi zaključke na temelju igranja prije 20 godina.Kriste kako sam star. ;(