RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
ili se ne sjećaš dobrih starih dana sa baldurs gateom i icewind daleom?
Ja uglavnom pređem sve, ali recimo GTA4 još nisam... :tired:Imam je instaliranu već đi-haaa vreemena, ali uvijek mi se nešto ispriječi. Prvo mi je izgorio komp od groma, pa nisam imao grafičku, pa mi je crkao miš... I tako, zadnjih dana imam želju- ali kao što rekoh, nemam miša pogodnog za igranje.
Citat: level - 27. Rujan, 2013., 21:48ili se ne sjećaš dobrih starih dana sa baldurs gateom i icewind daleom?U doba kad su te igre bile aktualne ja nisam imao PC, već tamagočija. Šalim se. Konzola samo; PC je dosta kasno došao, a PC-style (western) RPG-i nikad mi nisu bili pretjerano dragi (posebno oni sa D & D šemom). igrao sam samo Dark Alliance; svidio mi se.No opet... možda zaigram u budućnosti ako me ''zagrije'' i ako mi D & D postane manje odbojan... kao, recimo, Magic kojeg sam tek prije nekih 2 godine počeo kartati i sad sam totalno opsjednut (da da, znam da MTG nema veze s ovime, ali sam sam htio navesti neki random primjer kako se mišljenje može promijeniti). Ako je RPG dobar, s vremenom ne gubi na kvaliteti.Dragon Age. A što da ti kažem - onih ''nategnutih'' 10 sati Awakeninga bilo mi je 5 puta zanimljivije od ''defaultne'' igre. To nije za mene. Kingdoms of Amalur jest.
Znam, znam. Dark Alliance je čisti hack 'n' slash.Što mi savjetuješ? Diablo? A što misliš, koju sam igru kupio ovaj mjesec? ...al' vidiš, sad si me podsjetio. Odustao sam od Diabla 2. I... gotovo sam odustao i od Fallouta 2. U oba slučaja, jedinice su bile bolje.@levelKako kome. Stvar navike, prijatelju. Meni je gušt zavaliti se u fotelju i nabijati po kontroleru.
Ja sam imao i na PC-u i na PS3-u i nemožeš vjerovat na PC-u je nisam uspio prijeći,dok na PS3 sam je prešao bez problema.