Ajmo reć da te kužim

. Gle ak tak gledaš, kak jbt u gridu ima vraćanja vremena, da bar ima u stvarnosti idem preteć auto, poginem, vau imam još 4 pokušaja

. Isto tak i ovdje to je igra, igre su da se igraš, a ne živiš, Al Mualim ga je svemu naučio što zna, nekima će ovo bit spojler, but jbg, kada ga ubode, on ga ne ubije, nego mu oduzme na neki način te skilove i health barove... Nismo ni ti ni ja radili igru, nego je ona takva, neko joj se klanja jer mu je prejebena ko ja

i uživo sam svaki tren od početka do kraja, dok neki je kude i u svemu vide mjesta za picajzljenje (moja riječ

) :solidus:
Eh, da sam da kažem da ima mnogo igrača koji za neke odlične igre kažu da dosade nakon 3, 4, 5 sati, ja mislim da su ti isti jebeno razmaženi jer imaju prejeben komp od 5, 6 k kuna, pa mogu sve igrat pa više nitko od tih istih ne igra s dušom, jer pito bi te igrače kad ste jednu staru igru odigrali jer vam se urezala u srce i dan danas možete uživati u njoj, ja si piknem evo Thief 1,2, commandos 1, dodatak, 2 i uživam, Diablo II, ma predobro, čemu potreba u igri da se sve stalno dešava nešto spektakularno, podsjećate me na ovu malu djecu koja doma imaju sve igračke pa se s nijednom ne igraju 3 minute, jer ne cijene trud i rad, tako je i kod igara...