mm HD remakeovi, volim ih. Narocito za igrice, koje su prije izasle a dobre su, samo ih grafika i sl.unistavaju. Za njih su HD remakeovi su odlicni. Imam jedan primjer, u biti imam 2.
Ico. Medju najboljih 10 igrica ikada izasle za ps2. Igrala sam original i odlican je, bas kako se i prica o njemu, samo sto se meni srce raskida na losoj grafici, iako su ju pokusali jakim 'osvjetljenjem' spasiti (sto je u ono davno vrijeme izgledalo zapravo odlicno). Mislim, u ovo se naravno ubraja i Shadow of the Colossus. I onda cujem, izlazi remake. Woohoo! Odlicno. Napokon ce se Ico ponuditi ponovno igracima i sada ga (nadam se) nista vise nece kvarit. Taj dvorac, ta priroda, ta cijela okolina.. ah! Jezim se.
http://www.youtube.com/watch?v=mI1y8FiwIqQ#ws (jedan link u vezi toga, ne znam jel smijem?)
I jos bi navela samo
Beyond:Good and Evil. Apsolutna ista stvar, stvarno ne znam zasto su TOLIKO underrated? Odrasla sam sa ps1, i ps2. Uzivala sam u njima, grafika mi je nakon nekog vremena izgubila znacaj. I cek, sad te igrice, koje sam prije doslovce obozavala, igrat totalno isto kao i prije samo sa totalno boljom grafikom?