RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Aion, ako ima nekog ko igra aion nek mi se javi da igramo malo zajedno, dosadno mi igrati sam (asmodian)
Citat: Ignaccius - 14. Rujan, 2017., 11:30Ja sam ga mislio poceti igrati ali mi se ne cini bas nesto zanimljiv... jel tebi bas dobar?Moj savet ti je da bar probas, levelovanje je sada pojednostavljeno maximalno, bar je bilo dok sam ja igrao. Ne mogu reci da mi je bas dobar Aion, jer nisam igrao bas bas dugo, a sada ima mnogo novih stvari pa ti ne mogu bas precizno reci. A jedna stvar koja nervira kod Aion-a je "Gold Pack" koji kosta 10e odprilike, ili ga kupis parama u igrici (kinah) bez njega ne moz da kupujes sa brokera, prodajes, ne mozes da napravis vise od 3 lika itd itd
Ja sam ga mislio poceti igrati ali mi se ne cini bas nesto zanimljiv... jel tebi bas dobar?
Citat: reelsteel - 14. Rujan, 2017., 14:19Citat: Ignaccius - 14. Rujan, 2017., 11:30Ja sam ga mislio poceti igrati ali mi se ne cini bas nesto zanimljiv... jel tebi bas dobar?Moj savet ti je da bar probas, levelovanje je sada pojednostavljeno maximalno, bar je bilo dok sam ja igrao. Ne mogu reci da mi je bas dobar Aion, jer nisam igrao bas bas dugo, a sada ima mnogo novih stvari pa ti ne mogu bas precizno reci. A jedna stvar koja nervira kod Aion-a je "Gold Pack" koji kosta 10e odprilike, ili ga kupis parama u igrici (kinah) bez njega ne moz da kupujes sa brokera, prodajes, ne mozes da napravis vise od 3 lika itd itd Hm, nisi me baš zainteresirao ništa, probat cu ovih dana pa se javim