HCL.HR

Komentari na listu odigranih igara

• 792 Odgovora
  • 341065 Hitova
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #225 : 17. Svibanj, 2014., 13:16 »
I mene je Čole nagovarao da to probam dok smo bili na pivi, nezz možda se i joinam pa nas bude dvoje-troje :mrgreen:

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #226 : 19. Svibanj, 2014., 12:32 »
Odličan je ovaj Raven Strike DLC za Ghost Recona, ta močvara baš izvuće najbolje od thermal visiona. I sviđa mi se da nema previše gadgeta nego se više treba oslanjati na timski rad i slušati što kolege pričaju. Na koncu na veteran težini završio sa scorom 95/100 uz samo jedan "engage" status prije nego što nastane kaos pred kraj :ementaler:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #228 : 06. Lipanj, 2014., 21:22 »
Dodan Dead Space 1.

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #229 : 25. Lipanj, 2014., 17:02 »
UPDATE: Call of Duty: World at War

Što se tiče kampanje za jednoga igrača ovo je po meni najbolja pucačina WW2 tematike. Prikaz rata je brutalan i nenormalno atmosferičan,
što se pogotovo odnosi rusku kampanju. Dobar dio te atmosfere nosi i savršeno pogođen soundtrack.

Reznov je nedvojbeno najjači lik u igri, možda i u cijelom serijalu. Njegovi konstantni motivacijski govori i odnos prema glavnom liku nose dobar dio atmosfere.
Šteta je što američka kampanja i likovi nisu dobili isti tretman, ali se iskupljuju brutalnim prikazom japanaca i njihovih tehnika ratovanja.

Igra je dosta kratka, za prelazak mi je trebalo oko pet sati. Točno mi fali britanska kampanja. Ali svejedno, gg Treyarch.

« Odgovori #230 : 25. Lipanj, 2014., 21:25 »
Da, vrlo dobar je World at War, nikad nisam razumio hejt prema njemu...

Baš si me dobro podsijetio da gaodigram ponovo ovo ljeto :kava:

« Odgovori #231 : 26. Lipanj, 2014., 12:45 »
Dodani:

Metro 2033
Call od Duty 4

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #232 : 01. Srpanj, 2014., 09:20 »
UPDATE: Transformers: War for Cybertron i Transformers: Fall of Cybertron

Pratim Transformerse otkad znam za sebe, doslovno. Sa tri-četiri godine sam pratio na slovenskom a-kanalu (ili pop tv, neznam) i posuđivao iz videoteke.
Naravno, sad u starijoj dobi originalni crtić mi djeluje jako blesavo i uvijek sam mislio da bi franšiza mogla biti više nego što je.

Tu dolazi High Moon Studios koji je uspio progurati franšizu kroz pubertet i napravio nešto u čemu mogu uživati i odrasli, ostavši pritom vjerni originalu.

War for Cybertron je osrednja igra koja teži prema odličnosti. Ekipa koja nije odrastala na Transformersima neće dobiti veliko zadovoljstvo iz ove igre,
dok je sa večinom fanova originala vjerujem sasvim druga priča. Fall of Cybertron sa druge strane je odlična igra koja gotovo u svakom aspektu popravlja
probleme prethodnika. Gameplay je raznolik zahvaljujući činjenici da svaki od igrivih likova ima nekakvu svoju mehaniku i individualnost.
Ovdje preporuka svima. High Moon Studios su se sa ovom igrom dokazali kao respektabilni developeri i prolaze me trnci od pomisli na to
kakva bi im sljedeća igra u franšizi mogla biti.

Tu dolazimo do Activisiona koji se još jednom posrao na sve. Govorim naravno o friško izbačenom Rise of the Dark Spark.
Zašto za Boga miloga je bilo potrebno od Cybertron franšize raditi šugavu movie tie-in igru? Pretpostavljam da je to način za rezanje troškova
tako da jednostavno uzmu materijale iz prošlih igara (kao što to godinama rade sa codom).

Što se dogodilo sa ovime:

Želim tu pre-civil war igru. Kako i zašto je došlo do podjele na Autobote i Deceptikone?!

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #233 : 01. Srpanj, 2014., 09:40 »
Ma ček što je Rise of the Dark Spark nastavak na Cybertron franšizu?

Pa ja ću se ranit :wildboy:

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #234 : 12. Srpanj, 2014., 14:46 »
Dodan Ghost Recon: Future Soldier, imao sam veća očekivanja ali ipak ne mogu reći da igra nije odlična.

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #235 : 26. Srpanj, 2014., 13:41 »
Dodan Sniper Elite V2, jest da je ne bih nazvao snajperskom simulacijom ali je zato u pitanju odlična snajperska pucačina. A u online komponenti ću još dugo uživati :D.

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #236 : 29. Srpanj, 2014., 16:29 »
Update

Dust: An Elysian Tail
Guacamelee! Gold edition
Limbo

Shank co-op kampanja - još uvijek isti dosadan i monoton gameplay, ovaj puta sa dva minigana i više bossova. Mogu se radit i neke co-op šora kombe. Kompletna kampanja traje manje od dva sata. 6/10

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #237 : 04. Kolovoz, 2014., 16:55 »
Još jedan mali update

Might & Magic: Duel of Champions
Type: Rider

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #238 : 10. Kolovoz, 2014., 22:50 »
Update:

Sniper Elite 3
Transformers: Rise of the Dark Spark
BioShock Infinite

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #239 : 10. Kolovoz, 2014., 23:31 »
Malo bode u oči što Infinite ima gotovo istu ocjenu kao CoD: Ghosts, ipak je jedna igra izašla iz serijske proizvodnje a druga je ručni rad, da se tako izrazim. Nemojte se naći uvrijeđeni, ali zanima me da li bi joj dao istu ocjenu da si ti radio službenu hcl recenziju?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9