HCL.HR

Komentari na listu odigranih igara

• 792 Odgovora
  • 344380 Hitova
*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #285 : 16. Siječanj, 2015., 08:39 »
Šta to znači :hihi::ave:

I da naravno da ima smisla ako je igra vrhunska. Ono što zapravo nema smisla je igrati jedan vrhunski RPG, kao npr sve gore navedene, manje od 40 sati...

Nema smisla igrati manje od 35, ali ni više od 40. Nemam namjeru igrati jednu igru pola godine ili cijelu godinu (ili u slučaju Adama Jensena 5 godina) - želim isprobati i druge stvari.

Dobro, ja sad pričam o predugim RPG-ovima, a na strategije redovito bacim 50+h :hiha2:

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #286 : 16. Siječanj, 2015., 09:23 »
Neznam stari, radije bi uložio sto+ sati i par mjeseci svog igranje-igrica-vremena na jedan fallout nego u istom roku odigrao npr dvadeset advanced warfare ništavila. A i nije da pratim kolko dugo igram nešto eventualno pogledam kolko mi je trebalo da pređem, kad pređem.

S druge strane, ako sam negdje apsolutni perfekcionist to su onda video igre, ako sam u nekoj sferi video igara perfekcionist to su onda rpg-ovi. Nema ni večeg gušta nego zavirit u svaki chest, pogledat što ima iza svih vrata i pročitat svaki onaj krvavi papirić koji sam našao na truplu nekog probisvijeta.
Tako da nemogu baš razumjet nekog ko igra neki rpg 30 sati, što bi značilo da je vjerojatno samo main quest igrao, i onda misli da je tu igru - odigrao, jer zbilja nije. Svi znamo da se u takvim igrama najbolje stvari kriju u najtamnijim kutevima iza zadnih vrata u podrumu.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #287 : 16. Siječanj, 2015., 09:26 »
Pa nez, postoje RPG-ovi kojima uz istraživanje svakog kutka satnica ne ide preko 40h. Primjeri su ti Deus Ex: Human revolution i svaka igra u Mass Effect serijalu (osim možda prve, tu se malo namučiš istražujući planete)

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #288 : 16. Siječanj, 2015., 09:30 »
To stoji svakako.
Ali to nisu čistokrvni rpg-ovi na koje ja mislim, to su polulinearne akcijske igre s određenim rpg elemntima. Da su duže/veće nebi bile toliko dobre vjerojatno.

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #289 : 16. Siječanj, 2015., 11:18 »
Nema smisla igrati manje od 35, ali ni više od 40. Nemam namjeru igrati jednu igru pola godine ili cijelu godinu (ili u slučaju Adama Jensena 5 godina) - želim isprobati i druge stvari.
Pa vidi, ako ti neka igra leži više od godine na HDD-u kao kod mene Witcher ne znači da nećeš isprobavati druge igre za to vrijeme. Ja sam Witchera igrao oko 20-ak sati (krajem 2013-te), pa sam u 2014.-toj prešao podosta igara (a u Witcher nisam ni ulazio), pa ću ga sada opet nastavit. Čak ovo nije ni loše jer se ponovo zaželiš igre pa više uživaš nego da si odmah utukao 100h pa se možda zasitiš i ne uživaš kao na početku igre.

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #290 : 16. Siječanj, 2015., 11:31 »
Da, al takvim igranjem gubiš povezanost s onim što si ranije napravio u njoj, to jest zaboraviš stvari, a to je dosta nezgodno za jedan RPG

« Odgovori #291 : 16. Siječanj, 2015., 12:45 »
@Me666

Neznam jel kupuješ igre ili ne, ali kada za jednu igru daš 180 ili više kuna naći ćeš vremena za odigratu ju, vjeruj mi.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #292 : 16. Siječanj, 2015., 14:32 »
Nezz zašto Me666 o svojem primjeru govori kao da je neko pravilo.
Nezz da imaš familiju svoju, obaveze i još sto čuda, da se odigrat RPG od 60 sati u nezz 3-4 mjeseca.
Tako da...

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #293 : 16. Siječanj, 2015., 15:08 »
@Me666

Neznam jel kupuješ igre ili ne, ali kada za jednu igru daš 180 ili više kuna naći ćeš vremena za odigratu ju, vjeruj mi.

Bacio sam vagon love na igre na Steamu paopet nisam odigrao ni 1/5 svih jer ne pronalazim vrijeme :wildboy:

« Odgovori #294 : 17. Siječanj, 2015., 03:19 »
One manje bezdušne igre igram na brzinu a prave RPG-ove razvlačim.

Vidim da se dosta tu i o witcheru pa da dodam šta steam kaže a to je :
Witcher 1=72 h
Witcher 2=41 h

radi se o jednokratnim prolazima dakle obje na steamu prešao jednom i realno nezz  šta da radim u W2 dulje od 40 sati max čak i na hard :(
prešao witcher 2 dvaput ali prije kupovine na steamu. oba puta oko 40 h. nema se tu kaj nabijat na 60 h plus
al zato trojka mora ić kombinirano prek 120h mamicu im :hiha:

@me666 jedini način da stigneš odigrat nešto je da igre razvlačiš po par tjedana ili mjeseca. tu i tamo po koji sat, kak uhvatiš vremena                                         

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #295 : 17. Siječanj, 2015., 03:59 »
Realno, neću ni igrati FF ako u njega neću uložiti barem 70 sati :hiha:

OT: dodano na listu Lara Kroft i Ozirisov hram. Sada peglam aktivno Hotline Miami po treći put, blizu sam kraja, pa se bacim na Infamous: LL

URED: prijeđen hm, počinjem s infamousom

URED 2: I First Light gotov, možda sada iskušam The Swapper :ementaler:
« Zadnja izmjena: 23. Siječanj, 2015., 20:24 kaisersephirot »

*

Deadwalker

• 2430
  • All the pieces matter
    • HCL
« Odgovori #296 : 25. Siječanj, 2015., 16:26 »
Novi update

*

Hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #297 : 25. Siječanj, 2015., 21:57 »
Evo onda update s 2 nove igre!

Sad još čekam da mi stigne Dying Light pa uživat kojih mjesec-dva s tom igrom... :thumbs:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #298 : 28. Siječanj, 2015., 12:28 »
Update, prešao Swappera, dakle već 5 igru ove godine :wildboy: Sad nisam siguran što da dovršim, možda isprobam Spelunky ili Strider, budem vidio.

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #299 : 28. Siječanj, 2015., 15:55 »
Prešao jučer Absolutiona i jedva sam se suzdržao da odmah ne počnem sa Blood Money-om :hug. Ali ipak sam pustio da prenoći i onda jutros hladne glave ipak nastavio sa The Witcherom 1 :kava:. Red je da se to pređe jer 3-ći dio kuca na vrata a ja još nisam prethodnike prešao :wildboy:.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9