HCL.HR

Najbolji FPS?

• 98 Odgovora
  • 23881 Hitova
Re: Najbolji FPS?
« Odgovori #30 : 25. Kolovoz, 2009., 18:14 »

hl2 precijenjen - ne. u odnosu na što? najjebeniji spoj raznovrsnosti i originalnosti u fps vodama.  :hiha:

akcija je grozna. Ideja i atmosfera ftw, ali akcija (i ai protivnika) su loši.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #31 : 25. Kolovoz, 2009., 18:15 »
Prrecjenjen je, svi ga hvale kao najbolji FPS ikada, al meni je samo to prosječna igra i nevidim što je posbeno u toj igri (osim priče i donekle atmosfere).
AI u igri jako zakazuje, igra je do bola linearna (al to je half life serijal, neuzimam mu to previse za zlo, kao i cod serijal), igra je (pre)lagana, igram na normal tezini, i nisam svega 10-ak puta poginuo, a vise sam od pola igre presao, neznam ovo je meni cisti prosjek, ni blizu nekog pravog FPS-a.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #32 : 25. Kolovoz, 2009., 18:21 »
HL2 je najbolja igra ikad, kamoli FPS  :ementaler:

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #33 : 25. Kolovoz, 2009., 18:23 »

agrumenti?
Po čemu?

*

Fenrir

• **
  • 255
  • Zapijev dečko
« Odgovori #34 : 25. Kolovoz, 2009., 18:28 »
Kanter Strajk.

« Odgovori #35 : 25. Kolovoz, 2009., 18:32 »

:(

Dobro znaš da je najbolja igra ikad I of the Dragon.

( http://pc.ign.com/articles/567/567978p1.html )

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #36 : 25. Kolovoz, 2009., 18:49 »
Prrecjenjen je, svi ga hvale kao najbolji FPS ikada, al meni je samo to prosječna igra i nevidim što je posbeno u toj igri (osim priče i donekle atmosfere).
AI u igri jako zakazuje, igra je do bola linearna (al to je half life serijal, neuzimam mu to previse za zlo, kao i cod serijal), igra je (pre)lagana, igram na normal tezini, i nisam svega 10-ak puta poginuo, a vise sam od pola igre presao, neznam ovo je meni cisti prosjek, ni blizu nekog pravog FPS-a.

a koji je to pravi fps, tvoje famozno sranje od fry cry i crysis?

« Odgovori #37 : 25. Kolovoz, 2009., 18:52 »

Bar nije jedan od najboljih FPSova ikad. Dobar je onome tko ga može igrat, dok siromašni kmetovi mogu samo drkat na njega.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #38 : 25. Kolovoz, 2009., 18:58 »
o da, svima kojima ne radi crysis je igra sranje, ne brini pokrenio sam ga

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #39 : 25. Kolovoz, 2009., 19:00 »
Pa iz toga se očito vidi da ima samo dobru grafiku dok HL2 ima manje-više sve. :piva:

« Odgovori #40 : 25. Kolovoz, 2009., 19:02 »
nema.  :tired:

fps mora imat dobru akciju, ai i oružja. to sve smrdi u hlu. znači kao fps on smrdi.

*

Tola

• **
  • 416
« Odgovori #41 : 25. Kolovoz, 2009., 19:05 »

e jbt u igri oruzja imaju zvuk kao da ih njih ispadaju krompiri a ne metci, nadalje protivnici su glupi ko konj, nema uopce akcije, samo hodanje-vozanje. Far Cry/ Crysis imaju puno bolji gameplay.

« Odgovori #42 : 25. Kolovoz, 2009., 19:07 »
upravo to, ti zvukovi oružja su ono wtf, smeće bogte. A Nemoš srat po FCu što se akcije tiče.  :approve

« Odgovori #43 : 25. Kolovoz, 2009., 19:10 »
Pa iz toga se očito vidi da ima samo dobru grafiku dok HL2 ima manje-više sve. :piva:

Crysis ima sve. Grafika, radnja, atmosfera, akcija, sve. I po njemu seru uglavnom oni koji ga ne mogu igrati.

« Odgovori #44 : 25. Kolovoz, 2009., 19:13 »
pretežak je. moraš stalno koristit onu nevidljivost odjelo koju ak nemaš vide te sa pecto metara kroz žbunje. to me jedino živcira. inače, genijalna stvar.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9