pa bas i nemam neki najdrazi serijal jer iz svih tih serijala samo mi se jedna jedna igra od njih sviđala, ili sam je igrao..
recimo od gta mi je gta3 najjaci, vc mi je pregej a sa prenaporan jer je PREogroman.. Dvojku sam imao na ps-u i sakala je s onom glupom perspektivom, sta god neki retrokreteni rekli..
Od c&c sam igro RA2 i generalse (+ZH) i tu mi je najjacio bio RA2
Stronghold serijal, samo mi je crusader osto ok. Original je super al nema bas skirmish nego samo ono napadanje dvorca a to mi je lejm.. Od prelaska u 3d ne valja nista iz stog serijala..
Sta se tice hitmana, to mi je sve ok..
Driver, lol.. tu je samo dvojka bila ok, i naigrao sam se toga pun kurac na plejki.
Max Payne, oba nastavka rulaju.
Monkey Island, igrao sam samo The Curse of Monkey Island i to kad sam bio mali pa nisam nis kuzio. Mmda, ne volim avanture..
CoD serijal je zabavan jedino sto se mp-a tice. U biti, nije zabavan neg igram sam' zbog ekipe pa ono. U signle playeru je previse akcije, makar to bio FPS. Sori al ono, nemre mi petsto kurdistanaca skakat pred nisan svake sekunde.
BF serijal.. tu mi ide ovaj prvi tj. 1942. Ostalo mi je glupavo oni mlažnjaci avionu u ww2 i te gluposti. Jedio mi je fora motor sa onom prikolicom da si voziš frendača sa mitraljezom. BF2 mi je isto odlican al sam ga jako malo igrao, dok one dodatke uopce nisam probao.
Half Life? Huh, igrao sam nest jako malo jedinicu, dvojka mi je bila ok al kad igras na preslabom kompu onda i nije bas gust. Ostale dodatke nisam igrao. Bolji su mi ovi modovi DoD i CS jer mi je SP FPS malo lejm.
Doom, nisam igrao, u biti jesam trojku malo nest. Neznam, bezveze mi je to napucavanje u uskim hodnicima..
SWAT, to mi je samo orginal bio ok. Ovi ostali su skroz gej postali.
Warcraft mi je kao strategija smece (sori frende) al ok mi je dota, tower defense i d-day jer to cesto u skoli drmamo..
ima jos dosta toga al mi se neda nabrajati..