HCL.HR

Pucačine zadnjih 2-3 godina

• 35 Odgovora
  • 12211 Hitova
*

blaster32

• Gost
Pucačine zadnjih 2-3 godina
« : 08. Srpanj, 2010., 13:53 »
Kako već prepunkurac nisam nešto kvalitetno odigrao, došlo je ljeto pa sad imam vremena isprobati nešto što
sam propustio pa ono, dajte neke prijedloge, jer nemam pojmak aj valja i čega uopće ima :wildboy:

*

Armor

• 3814
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #1 : 08. Srpanj, 2010., 14:07 »
Padaju mi na pamet samo Wolfenstein i AvP

« Odgovori #2 : 08. Srpanj, 2010., 14:32 »
Left 4 Dead (2) - dva nastavka, ne razlikuju se previše, igraj samo ako imaš neku ekipu s kojom bi igrao, solo je dosadno.
CoD Modern Warfare (2) - oba moš preć u istom danu kolko su kratki. Al rulaju previše. Ako nisi, obavezno.
Battlefield Bad Company 2 - ako ti se svidio Modern Warfare, svidjet će ti se i ovo.
BioShock (2) - dvojku nisam igrao, al jedinica je odlična.
Borderlands - vonabi FPS-RPG mješavina, al vuče na FPS. Opet, puno bolje igrat s ekipom nekom.
Metro 2033 - ako si lajkao STALKER, ovo ti je više manje ista stvar. Ako nisi, ni ne moraš. Ima puno boljih igara.
HL2 i epizode - da, znam da je HL2 nešto stariji, al Ep2 je izišao 2008. Ako nisi, obavezno.
Portal - nije baš pucačina, al pređe se u par sati, a ono... jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao.
Crysis - većina ljudi će naklapat da je samo tech demo, al isprobaj. Meni je igra bila jako zabavna zbog šemica s nanosuitom.
Crysis Warhead - vidi gore. Isto to, samo kraće.
Gears of War - ovo znaš. Zabavno i bezmozgovno.

(2) znači da imaš jedinicu i dvojku.
Dobro, sad sam tu nabrojao neke malo Cpt. Obvious igre, al ne znam kolko dugo nisi igrao, pa ono...

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #3 : 08. Srpanj, 2010., 14:42 »
Onaj Red Dead Redemption neće izać na PC?  :wildboy:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #4 : 08. Srpanj, 2010., 14:50 »
Za sada se o PC verziji ne priča, ali nagađa se da bi u narednih godinu dana mogla doći. Ali ono, čisto nagađanja.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #5 : 08. Srpanj, 2010., 15:31 »
Jebote, konzole uzimaju sve najbolje  :wildboy:

Igrao bih fifu i UFC s frenačima i ovaj RDR, pa Alan Wake, Heavy Rain.. i niš od toga na PC  :wildboy:

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #6 : 08. Srpanj, 2010., 15:39 »
Ovaj Armor kada ga izvali onda ga izvali pošetno. Ixy ti je manje više sve nabrojao što se isplati odigrati, ja bi tu tu dodao još ArmA 2 i ekspanziju ako te zanimaju vojne simulacije.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #7 : 08. Srpanj, 2010., 16:11 »
Probaj također ako nisi i Call of Juarez i Call of Juarez: Bound in Blood. FPS na temu divljeg zapada. Obe igre su odlične.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #8 : 08. Srpanj, 2010., 16:13 »
Ovaj Armor kada ga izvali onda ga izvali pošetno. Ixy ti je manje više sve nabrojao što se isplati odigrati, ja bi tu tu dodao još ArmA 2 i ekspanziju ako te zanimaju vojne simulacije.

:hihi: pa kad je fan hehe, Call Of Juarez probaj, te  Riddick Assault on Dark Athena

Edit: haha ista minuta skoro ista preporuka  :ementaler:

*

ReFlex

• **
  • 181
  • uwetkek
« Odgovori #9 : 08. Srpanj, 2010., 19:05 »
Jebote, konzole uzimaju sve najbolje  :wildboy:

I ja sam to primjetio....
« Zadnja izmjena: 08. Srpanj, 2010., 19:07 ReFlex »

*

vilim

• 1270
« Odgovori #10 : 09. Srpanj, 2010., 00:30 »
konzole već unazad 8-9 godina imaju sve najbolje

I hvala na ovom topicu, i meni će koristit lista ovih FPS-ova :piva: Sad se jedino dvoumim dal da prije počnem metro ili modern warfare 2... a ne želim ih paralelno igrat, tako nikad niš ne završim

Crysis Warhead bi još Blasteru preporučio, osobno mi je nešto zanimljiviji od Crysisa, i krači je. Prošao sam ga za jedan dan(većer i slijedeće jutro), a Crysis neki dan počeo i odustao, nekak mi je nakon 2-3 sata igre sve na isti kalup, dosadno postaje. Makar izgleda prekrasno, ali su malo gameplay s tom repetitivnošču ubili...

« Odgovori #11 : 09. Srpanj, 2010., 15:36 »
Singularity - nemoj očekivat neku odličnu priču al gameplay je prezabavan

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #12 : 09. Srpanj, 2010., 16:00 »
konzole već unazad 8-9 godina imaju sve najbolje

I hvala na ovom topicu, i meni će koristit lista ovih FPS-ova :piva: Sad se jedino dvoumim dal da prije počnem metro ili modern warfare 2... a ne želim ih paralelno igrat, tako nikad niš ne završim

Crysis Warhead bi još Blasteru preporučio, osobno mi je nešto zanimljiviji od Crysisa, i krači je. Prošao sam ga za jedan dan(većer i slijedeće jutro), a Crysis neki dan počeo i odustao, nekak mi je nakon 2-3 sata igre sve na isti kalup, dosadno postaje. Makar izgleda prekrasno, ali su malo gameplay s tom repetitivnošču ubili...

prvo metro odigraj

« Odgovori #13 : 09. Srpanj, 2010., 19:32 »
far cry je zakon rođački ako si ikad čua za igru. Imaš pušaka, monstera, džungli, plaža itd. Nema ženski baš al ae hehehe

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #14 : 09. Srpanj, 2010., 19:41 »
Haha tko nije čuo za Far Cry, al to je sad već dosta stara igra. Al dobro ae, mogla bi još i proć pošto je tad kad je izašla bila ispred svog vremena. :approve

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9