HCL.HR

Anketa

WoW, GW2 ili TESO?

World of Warcraft
4 (20%)
Guild Wars 2
9 (45%)
The Elder Scrolls Online
7 (35%)

Ukupno Glasova: 17

Što kupiti? WoW, GW2 ili TESO?

• 34 Odgovora
  • 9944 Hitova
Odg: Što kupiti? WoW, GW2 ili TESO?
« Odgovori #15 : 26. Svibanj, 2013., 14:06 »
Ali i dalje ima mnogo, mnogo igraca. Ali eto znam i sam da je ta cifra sve manja i manja. Igrao sam WoW prije par godina, ne sjecam se bas mnogo. Znam da je bilo savrseno tada. No eto nijesam igrao bas dugo vremena, ne znam vise sta i kako. Sa druge strane GW2 igra dosta igraca. Jedan plus je to sto ima dosta nasih. Uz fantastican gameplay, bogat sadrzaj i dobru prezentaciju to je igra 2012. godine.

A zasto ti ne bi kupio sada GW2 i igrao dok ne izadje TESO. Ako ti se TESO tada svidi kupi njega i igraj, a ako ne lijepo nastavis igrati GW2.

« Odgovori #16 : 26. Svibanj, 2013., 14:20 »
Najbolje ti je i pricekati posto gw2 ide uskoro na trajno snizenje cijene. Sa gw2 ne mozes fulati iz razloga sto kada jednom platis i ne svidi ti se, mozes prestati igrati na odredeno vrijeme i vratiti ti se kada poprave to sto ti se ne svida. Barem sam ja tako napravio

*

RaZiii

• **
  • 253
« Odgovori #17 : 26. Svibanj, 2013., 14:53 »
Ma i ja cu kupit GW2 nemozes pogrjesiti, gledaj ovako GW2 vec je sada dobar sve dobro, a da kupujes TESO,mnogo novaca, moras cekati i jos je riskirajucee. I da KiwiCRO kada ide na trajno snizenje? :hiha:

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #18 : 26. Svibanj, 2013., 15:14 »
Ja sam moj GW2 prodao. Nijesam mogao da čekam poboljšanja.

« Odgovori #19 : 26. Svibanj, 2013., 15:23 »
A sta ti je tacno smetalo? Mislim i ja cu mozda kupit igru. Igrao sam je kod druga, cinila mi se ok.

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #20 : 26. Svibanj, 2013., 15:28 »
A smetala mi je nekako ta neispunjenost.

Dungeon findera nema (ili bar nije bilo, ne znam), pa moraš da ideš do dungeona i tamo da se nadaš da će te neko invite u grupu. Onda nedostatak stvari kada dostigneš potonji level, loš pvp, loša uloga guilda u igri..
Eventi neki glupi koje ne možeš nikako bez ogromne grupe završiti, a opet eventi koje soloaš..

A opet da ponovim, sve je to tako bilo kada sam ja igrao, stvarno ne bih znao kako je to sada.

*

RaZiii

• **
  • 253
« Odgovori #21 : 26. Svibanj, 2013., 15:43 »

odi na croatian maniacs guild stranicu, cuo sam da su jako dobri pa pitaj sve sto te zanima.

« Odgovori #22 : 26. Svibanj, 2013., 15:48 »
Dungeon findera još nema. Osim farmanja opreme nemaš puno za raditi kada dosegneš max lvl. Uloga guilda u igri ne sluzi nicemu osim nekakvoj socijalizaciji.

Pvp nije nimalo loš. Loše je samo kako igra radi neke stvari u WvW.

Eventa stvarno ima svakakvih. Vecinom uvijek ima ljudi s kojima mozes obaviti. Akko i nema linkas im najblizi waypoint i uvijek se netko pridruzi. Jumping puzzle su prezabavni ako ih radis s grupom. Sve u svemu neces pozaliti ako je kupis.

« Odgovori #23 : 26. Svibanj, 2013., 17:07 »
cijena gw2-a se spustila od 50 (ili 60) eura na 40. jos snizenje od tih 40 eura, bit ce 25 eura il manje. tada cu kupit, zasto ne

« Odgovori #24 : 26. Svibanj, 2013., 18:18 »
Dok TESO izađe naigrat ćeš se samo tako. BTW I ja sam prodao svoj GW2 primjerak jer nisam imao šta da radim na max lvlu a nije mi se dalo čekati 2 mjeseca da izađe novi content!

*

RaZiii

• **
  • 253
« Odgovori #25 : 26. Svibanj, 2013., 19:14 »
A kad ce se sniziti na jedno 30 eura, i ako se snizi tada na ljeto, svi ce kupiti jer ce imati vremena i bit ce malo novaca i eto ti nova raja :hug

*

Draka

• **
  • 180
« Odgovori #26 : 26. Svibanj, 2013., 23:21 »
A kad ce se sniziti na jedno 30 eura, i ako se snizi tada na ljeto, svi ce kupiti jer ce imati vremena i bit ce malo novaca i eto ti nova raja :hug
Na istu se foru ja vracem na WoW.
Pandaria 25 eura, 2 month game card 25eura. Tako da sam lagan :)

*

RaZiii

• **
  • 253
« Odgovori #27 : 29. Svibanj, 2013., 21:34 »
E, moze jedno pitanje u vezi GW2, jel bude on na snizenje do kraja 7. mjeseca na jedno 30 eura?

« Odgovori #28 : 29. Svibanj, 2013., 22:41 »
sumnjam da se uopce zna, ali se ocekuje (ili bar ja ocekujem) snizenje tijekom ljeta

« Odgovori #29 : 29. Svibanj, 2013., 22:44 »
Pa vec su sniziili, nece vise. Barem ne ove godine..

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9