HCL.HR

Što se igra na konzolama (pročitati 1. post)?

• 283 Odgovora
  • 76244 Hitova
Odg: Što se igra na konzolama?
« Odgovori #240 : 14. Travanj, 2010., 17:21 »
Objasni ti to malo.  :wildboy:

Zašto je govno, zašto rula?
Pretpostavljam da je sve isto ko u jedinici i dvojci. Osim priče i tih par stvari (još veći bossovi i to).

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #241 : 14. Travanj, 2010., 17:48 »
Pretjerujem kad velim da je govno, fkors. Al sumnjam da budem ju ponovno prelazio, jel.

Kretanje Kratosa je čudno. Glasovi su tragično loši. Priča je treš. Često je repetativno. I celokupna produkcija malo djeluje jeftino. (sve ovo posebno ak usporedim sa mega uber Unchartedom)

A rula jerbo je mega zabavno i over the top. Gušt mi vadit oči rendom tipovima. Za opuštanje dušu dalo.

Al da, ko jean i dva. Samo veće, brutalnije itd.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #242 : 14. Travanj, 2010., 21:49 »
potpisujem facuu iako mislim da sam ja par koplja fanatičniji ipak. Jer kad ugasim sve skužim neke gluposti, ali dok igram, oči su konstantno O_O i vidim samo krv, čujem mačoizam i ne znam.

Igra za bildere  :wildboy:

« Odgovori #243 : 15. Travanj, 2010., 21:22 »
Meni GoW gušt odigrat zbog zabavne borbe i akcije al sve ostalo u toj igri je nažalost govno. Baš je ono uber-generic naslov za klince koji su dobili plejstejšn od strike za rođendan :wildboy:

nego, igra se Wind Waker opet. :ementaler:
« Zadnja izmjena: 15. Travanj, 2010., 21:24 charlesfreck »

« Odgovori #244 : 15. Travanj, 2010., 21:32 »
Mislim da se kulnošću i načinom prezentacije, atmosfere i brutalnosti gow ipak uzdiže malo od sličnih naslova.. :wildboy:
Ok, borbe nisu pretjerano zahtjevne što se tiče KOMBINIRANJA i štajaznam, al kako te igra uvuče u sve to je ne znam, fascinantno  :wildboy:
U biti, moglo bi se reći da sam fanboj gowa :(

Igram Personu 4 na ps2. Rula. RPG sa kao "proživi život" elementima. Al rula, kako god glupo zvučalo, likovi su skroz životni, reakcije na neke PODRAŽAJE  :hiha: su osvježavajuće, i ne znam, rula.
RPG dio je poprilično odvojen od normalnog života učenika 3. godine, zabavan je, dungeni pogotovo jer kao predstavljaju SKRIVENU STRANU likova u čiji se svijet ulazi, tako su u gej strani nekog lika gej monsteri i tako to. Rula i to. Zadovoljan sam u biti.

+ lik mi se zove i preziva RAMZA ODEN :hiha: :hiha: :hiha: Koliko kul može biti ono :hiha: :hiha:

« Odgovori #245 : 16. Travanj, 2010., 06:08 »
Citat:
Mislim da se kulnošću i načinom prezentacije, atmosfere i brutalnosti gow ipak uzdiže malo od sličnih naslova.. :wildboy:
Ok, borbe nisu pretjerano zahtjevne što se tiče KOMBINIRANJA i štajaznam, al kako te igra uvuče u sve to je ne znam, fascinantno  :wildboy:

Nebih rekao baš, možda mrvicu se uzdiže al to ne znači da hiljada klinaca neće bezrazložno popizdit kad izađe novi nastavak.Baš overrated igra, prošlo ljeto sam posudio od frenda PS2 i početak mi je bio oke i zabavan al kasnije postane jebeno repetitivno i dosadno.(pogotovo ako se igra u komadu nekolko sati).Igro sam prvi dio, štajaznam možda je dvojka bolja al čisto sumnjam.Onaj za PSP mi je bio oke, baš zato što je relativno kratka igra.Ne vidim razlog zaš razvlačit takvu igru na nekih 10-15 sati kad će ti onako dopizdit do pola već.

Citat:
i želim jebati PS2 u LAN port.

I da, iako mrzim God of War, sviđa mi se ovaj Dragsterov entuzijazam. :hiha:
« Zadnja izmjena: 16. Travanj, 2010., 07:01 charlesfreck »

*

Masic

• *
  • 12
« Odgovori #246 : 16. Travanj, 2010., 17:49 »
Pozz svima (evo ja sam novi)...
...kod mene se trenutno igra nfs shift i airborn i mw mp na ps3...trenutno se nabavlja mw 2 za ps3,previse mi je bacit opet 500 kn za igricu.

« Odgovori #247 : 26. Travanj, 2010., 14:57 »
Čekautao prvih par levela Katamari Damacya...
Nisam sretan, kul ideja, ali dosadi brzo.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #248 : 26. Travanj, 2010., 15:52 »
Citat:
Ok, borbe nisu pretjerano zahtjevne što se tiče KOMBINIRANJA i štajaznam, al kako te igra uvuče u sve to je ne znam, fascinantno  :wildboy:

Nebih rekao baš, možda mrvicu se uzdiže al to ne znači da hiljada klinaca neće bezrazložno popizdit kad izađe novi nastavak.Baš overrated igra, prošlo ljeto sam posudio od frenda PS2 i početak mi je bio oke i zabavan al kasnije postane jebeno repetitivno i dosadno.(pogotovo ako se igra u komadu nekolko sati).Igro sam prvi dio, štajaznam možda je dvojka bolja al čisto sumnjam.Onaj za PSP mi je bio oke, baš zato što je relativno kratka igra.Ne vidim razlog zaš razvlačit takvu igru na nekih 10-15 sati kad će ti onako dopizdit do pola već.

Citat:
i želim jebati PS2 u LAN port.

I da, iako mrzim God of War, sviđa mi se ovaj Dragsterov entuzijazam. :hiha:

:hiha:

Ne znam, postao sam fanatik fenboj god of wara od trena kad sam složio prvi kombo u gow 1. Jednostavno je previše mačoizma i tog nekog kratosovog stava, svima-ću-vam-jebati-majke. Čim naglas kažem, KIDAM UDOVE BOGOVIMA, digne mi se mišica, napravim sklek, dva i eto me pred telkom... Voice acting je tu i tamo preloš, tu i tamo predobar, Zeus rula npr, kratos tu i tamo zna biti smiješan. A tu i tamo se naježim kad popizdi u cutsceni. Haos uglavnom, ali predobar haos. 110/100  :wildboy:

Složio sam prvog colossusa u shadow of the colossus. Ovo je već konkretnija igra od gow-a... manje je dinamično, ali je "realnije"

*

Grzi

• *
  • 41
« Odgovori #249 : 03. Svibanj, 2010., 15:11 »
Ok, borbe nisu pretjerano zahtjevne što se tiče KOMBINIRANJA i štajaznam, al kako te igra uvuče u sve to je ne znam, fascinantno  :wildboy:

Igram Personu 4 na ps2. Rula. RPG sa kao "proživi život" elementima. Al rula, kako god glupo zvučalo, likovi su skroz životni, reakcije na neke PODRAŽAJE  :hiha: su osvježavajuće, i ne znam, rula.
RPG dio je poprilično odvojen od normalnog života učenika 3. godine, zabavan je, dungeni pogotovo jer kao predstavljaju SKRIVENU STRANU likova u čiji se svijet ulazi, tako su u gej strani nekog lika gej monsteri i tako to. Rula i to. Zadovoljan sam u biti.

+ lik mi se zove i preziva RAMZA ODEN :hiha: :hiha: :hiha: Koliko kul može biti ono :hiha: :hiha:

aj otvori persona 4 topic di ćemo ja i ti četati

« Odgovori #250 : 03. Svibanj, 2010., 15:19 »
Persona 4...

Ne pamtim kad sam zadnji put u nekom RPG-u najebo od običnih random encountera.

*

Grzi

• *
  • 41
« Odgovori #251 : 03. Svibanj, 2010., 16:21 »
zato što većina RPGova zaglupljuje retardiranom/prelakom igrivošću.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #252 : 05. Svibanj, 2010., 18:31 »
Heavy Rain, mnogo zadovoljan

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #253 : 05. Svibanj, 2010., 20:02 »
eh eh da moram se pohvaliti od prije 15 minuta ja sam ponosni vlasnik Alan Wakea ... ali moja sreća je takva da mi je prije 20 minuta laser/čitač otkazao poslušnost i sutra konzola putuje u Zg na popravak... damn... Alana sam nabavio 10 dana prije služenog izlaska,a konzolu ću dobit nazad za tjedan dana tako da ću Alana halat na kon službenog izlaska... ah :hiha2:

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #254 : 05. Svibanj, 2010., 20:30 »
lol izgleda da je konzola predosjetila da ćeš u nju ubacit prljavu pirat verziju

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9