Ae lol
Iako ste oboje baš dobrano fulali temu lol i počeli se tu svadit
(Hrvatina i doktor1) moram priznat da se slažem sa obojicom pomalo.
U vezi cijena: Trkeljate pomalo oboje. Istina da je valutna situacija nepoštena kako kaže doktor1 ali dokle ćemo se čudit : "jao jao jadni mi euro kod nas a kod Amera dolari vidi njihova dica se igraju jeftinije" ?. Mislim lol mi smo u EU, da li je itko očekivao da cijene kod nas budu u DOLARIMA ?

Ak smo EU šta imaš gledat USA, Indiju il nekog trećeg. Htjeli ste euro, evo vam ga.
Al ajd internet je tampon zona bez GRANICA pa se da svakako snać.
Zatim u vezi popusta: Hrvatina dere po rasprodajama i akcijama. Kao i većina nas jer jednostavno dat 5€ i 55€ nije isto za naš džep s ovakvom domaćom ekonomijom. E sad bogami nije ni isto za developera primit 5€ il 55€. Hrvatina zamisli si da pokreneš biznis. Nije bitno kakav je nemora bit u gamerskim vodama. Bezveze kažem; radiš custom felge u svojoj garaži. Legalno s fiskalnom i ostala sranja. Tek si krenuo i jedna tvoja brutalna alu felga košta 50€. Planiraš rasprodaju kad nezz a) padne prodaja, b) zasiti se tržište tvojim felgama, c) radiš novi proizvod, d) nitko ne kupuje tvoj proizvod, nebitno faktora je puno. Moje pitanje glasi: Da li misliš da će TVOJ ŽIVOTNI STANDARD i PRIMANJA biti ista kao kad prodaješ felgu za 50€ ili sad za 5€ ? Mislim da ne. (Naravno rasprodaja podrazumijeva puno felgi i zaradu ali hej treba ti 10 kupaca umjesto 1)
Zaključak: Jesi podržao si developera. Al mu nisi stavio 100kn u džep i reko tvoj sam vjeran kupac, nego si mu stavio 20kn i reko drž se.
Nemoj misliti da te osuđujem jer radim identično kao i ti, jbg siromasi smo kad gledaš razvijenije zemlje i moramo se snalaziti kako možemo

No postoji i druga strana medalje (bar kod mene) a to je da ono što volim i onaj brand kojem sam vjeran(i ima kvalitetu) će dobiti od mene i puni iznos. Nije mi nimalo bilo bed iskeširati na dan izlaska pare za W3 u punom iznosu jer Geralta i CD projekt jebeno obožavam i smatram da im trebam dat 50€ za felgu a ne 5€. (prednaručio sam lol pa je ispalo jeftinije al ajd)
Ali:
Doktor1 : Totalno se slažem s tobom da su cijene pretjerane za DLC sranja i nebitnu kozmetiku a i općenito su cijene previsoke, nebitno jel € il $.
Nije isto dat 50€ za evo recimo blesavi primjer (odlična igra btw al nije to point) Spec Ops The line. Samo SP. Trajanje 7-8 sati. Igrat češ ga jednom ili dva tri puta max i gg.
Ili jedan FM koji možeš komotno ako si fan nogometa nabit i preko 1000 sati. Nije isto, jednostavno nije i mene osobno to pretjerivanje u cijeni na startu ljuti i nikad neću dat za SP naslov trajanja par sati punu cijenu. No ako mi ponude isti sadržaj u nekom većeg rangu trajanja a ujedno i zabave, zašto ne ? Jer ak felga fakat vrijedi 50€ ?
I za kraj eto od jednog hakera rofl za doktora1: Kreknuo sam milion sranja koja sam prošao ili odigrao samo par minuta no koliko god bilo NEZAMISLIVO teško za povjerovat neke igre nisu radile BAŠ zbog kreka koji je bio u tom torrentu.. Eto baš nisu.

Dosta o vašoj blesavoj razmirici da čovjeku odgovorim na pitanje:
@LuxultimeZa mene osobno veći gamer je onaj/ona koji igra više igara i koji ih igra dulje i onaj koji više gušta u njima. Oboje su gameri ali ovaj je veći jer je to zapravo bilo i pitanje. Tko ima većeg

Imam jednog frenda igra samo Dotu 2 i to ne često. Nikad ne igra ništa drugo niti posjeduje ikakvu drugu igru/platformu. Rijetko kada baci PES ali ne sam nego ako se ekipno zaigra na plejki. Ne zanimaju ga druge igre niti se informira skoro o ničemu vezanim za gaming il hardware itd.
On za mene nije gamer nego igrač dote 2.
Ja koji igram dotu 2 skoro svaki dan i još 20 igara kroz godinu sam a jebemu sve valjda nekakav gamer.
Eto.