HCL.HR

Vaši najteži trenuci u igrama

• 161 Odgovora
  • 64678 Hitova
*

Car:)

• **
  • 158
Odg: Vaši najteži trenuci u igrama
« Odgovori #60 : 08. Siječanj, 2012., 16:56 »
Mafija full teška igra od sredine nadalje :bonk: :bonk:

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #61 : 09. Siječanj, 2012., 15:45 »
slažem se, u nekim misijima čista brutala

« Odgovori #62 : 09. Siječanj, 2012., 20:32 »
Ovo mi sad sa sad pada na pamet
Koliko sam psovao zbog ove misijeee
Bully - Mission #31 Nerd Challenge

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #63 : 09. Siječanj, 2012., 20:55 »
fajjj, pa baš danas to igrao, stigao do 200 i omrzlo mi

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #64 : 09. Siječanj, 2012., 21:05 »
Evo baš završio igru danas popodne ovo mi ostalo ko zadnje, za 105% completion. Znaći relic se dobije kad se pokupe sve kutije. Jedini način je odigrat tolko puta dok se na pamet ne nauči di stoji koja kutija :/. 

CB3: Warped! Area 51 [Gem Box&Second Gem] (Part 33)

« Odgovori #65 : 07. Veljača, 2012., 14:10 »
Da vidimo tekken 3 force mode 4 nivo.
Zatim dark souls cijela igrica je jedan od najtezih trenutaka.
Final fantasy X borba protiv Overdrive Sin.
Prokleti Motaro iz Mortal Kombat 3.
Da ne zaboravim najteži trenutak ikada u igricama pokretanje prokletog trkaca u QWOP-u.
 :clap:

« Odgovori #66 : 07. Veljača, 2012., 20:42 »
Onaj trenutak kad shvatiš da si završio Red Dead Redemption ili AC i shvatiš da je kraj i da nema više.  :wildboy:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #67 : 07. Veljača, 2012., 23:10 »
Kakva lošost  :fpalm: :hihi:

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #68 : 07. Veljača, 2012., 23:45 »
Najteži trenutak mi je bio kada sam igrao Moto GP 08 na ps2 i jeo sarmu istovremeno.

Salim se,po meni najtezi trenuci su bili prelazak zadnje pa i mozda predzadnje misije San Andreasa.Codovi su mi prosjecno teski,ovisi o tezini naravno.

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #69 : 08. Veljača, 2012., 00:33 »
Ninja Gaiden 2, originalna 8 bit verzija sa NES-a. Tj. Ninja Ryukenden 2, posto je bila japanska/kineska knockoff verzija cartridgea sa onih konzola koje su se mogle kupit za sicu na placu i u random ducanima.
Imao mislim 12 godina kad sam ju nabavio, frend i ja smo alternativno igrali i uvijek zapinjali na jednoj razini u dvorcu punoj sismisa i pauka. Kroz period od godinu dana smo pokusavali, na kraju bili uvjereni da se ne moze uopce proci dalje i da je igra buggana.
Dok jednog dana nisam uspio proci taj dio.  :hug
Nakon toga mi vise nista nije bilo pretesko, niti izazivalo previse frustracija.
Jedina usporediva igra koje se sjecam bi bila Super Contra sa SNES-a. Tj. Super Probotector: Alien Rebels u Euro verziji koja je bila dostupna kod nas.
Nisam tada znao za Konami code, pa sam igru eventualno presao sa pocetna tri zivota.

Zadnji level u Ninja Gaiden 2 je valjda nesto najbrutalnije ikad, sa 3 bossa zaredom na kraju:
Ninja Gaiden 2 Final Stage and Boss + Ending

Nezz, rula Ninja Gaiden 2. Jeben intro, prica i animacije za 8-bit igru.
Ninja Gaiden 2. The dark Sword of Chaos

I Super Probotector/Contra intro:
SNES Super Probotector - The Alien Rebels Intro
« Zadnja izmjena: 08. Veljača, 2012., 00:36 Yuri »

« Odgovori #70 : 08. Veljača, 2012., 14:53 »
Auuuuuuuuu... Predzadnja misija u Max Payneu... Prodem kroz vrata i ubiju me. Onda misiju ispocetka da pobijem sve, nadem painkillerse, napunim Jackhammera i Colt Commandoa.
99% Castlevanie i falilo mi 1%. Tek nedavno otkrio da mi je trebao leteci mac da imam 100%.
CTR - Papu Papu... Nikada nisam uspio :(

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #71 : 08. Veljača, 2012., 14:55 »
CTR - Papu Papu... Nikada nisam uspio :(

Dosta teško da, odnjelo mi živaca previše.

*

Shimmy

• 892
  • konjsko drvo
« Odgovori #72 : 08. Veljača, 2012., 15:58 »
@Yuri - da, Ninja Gaiden je bio zakon i zajeban. I ja sam ga igrao sa frendom, no mi smo odigrali sva 3 djela. Ali nije nam baš godinu dana trebalo nego jedno ljeto za sva 3. Ali ono, svaki dan smo išli do njega ili mene i igrali. To su bila vremena. Jebo online multiplayer  :wildboy:

Inače, to je bilo u osnovnoj negdje sredina, dakle 10-12 godina, a onda sam jedno 8 godina kasnije iliti prije nekoliko godina išao solo opet to prelaziti preko emulatora na PC-u i iskreno nemam pojma danas kako smo mi to prošli  :ave:
Igrao čak sa quick saveom svako malo i namučio se k'o budala, a mi balavci od 10-ak godina nekad bez ikakvih sejvova završili sve 3

Inače, meni je kao nešto najteže u Ninja Gaidenu ostalo u sjećanju neki level u nekoj špilji u trojci mislim plus neki dvorac (ne sjećam se koji dio ali podsjeća na ovaj level koji si ti stavio)

Nego, Papu Papu?  :wildboy:
OK, bio je onak, težak za CTR, ali vi dečki onda niste igrali preteške igre. Baš ovaj Ninja Gaiden već svjedoči tome  :hiha2:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #73 : 08. Veljača, 2012., 19:31 »
Kad sam mawi bio (  :ementaler:  )igrao sam  Driver2 na plejki i nisam mogao preć onu predzadnju misiju di moraš skršit lika s autom  :hiha2:
Na kraju nikad nisam prošao igru  :wildboy:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #74 : 08. Veljača, 2012., 22:37 »
Vrijeme je da ispraviš tu nepravdu.  :ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9