Braćo i sestre gejmeri! Pokrenuo sam YouTube kanal koji je (zasad) posvećen Battlefieldu 1. Naglasak je na savjetima, zajebanciji i ostalom što vole mladi. Inače radim kao urednik hardvera u Bugu pa je pitanje koje sam dosad najviše dobivao hoće li na kanalu biti recenzija hardvera. Odgovor je - možda, razmislit ću kad dosegnem prvih 1.000 subscribera :)))
Videi su 1080p @ 60 fps, a kvaliteta im može samo rasti, budući da se još uvijek dobrano ufuravam u montažu, obradu videa i zvuka i ostalo što održavanje ovakvog kanala iziskuje. Krenuo sam s učenjem od nule i sve radim sam, tako da je to spor (ali i zabavan!) proces. Izbacujem 3-4 videa tjedno.
Neki stariji forumaši su mi sugerirali da navedem malo gejmerskog kredibiliteta pa here it goes - aktivno se igram preko 20 godina, uz par izleta u natjecateljske vode. Od 1999. do 2006. sam osvajao nagrade po domaćim Unreal Tournament turnirima, sudjelovao sam u Clanbaseovom Eurocupu i igrao sam za našu repku u internacionalnim natjecanjima. Danas sam stariji i kakti ozbiljniji, ali zapravo ništa manje nabrijan na mrežno puškaranje

Uglavnom, ako vam se sve skupa dopadne, podržite moje palamuđenje subscribeom na kanal, preporučite prijateljima, bacite poneki komentar... ma sve znate

Hvala i čitamo se!
LINK NA KANALZadnji (jučerašnji) video:
https://www.youtube.com/watch?v=2NBE8x8JlWQ