RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Imam ovaj stari komp.Operating system: Microsoft Windows XP Professional(5.1, Build 2600)System model: MS-7267Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz (2 CPUs)Memory: 1016MB RAMBili mogao zamijeniti samo grafičku i ram ili moram i drugo
Citat: Mojo - 31. Svibanj, 2012., 21:26Imam ovaj stari komp.Operating system: Microsoft Windows XP Professional(5.1, Build 2600)System model: MS-7267Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz (2 CPUs)Memory: 1016MB RAMBili mogao zamijeniti samo grafičku i ram ili moram i drugoNajbolje bi bilo sve
u koliko želiš zamjenuti samo ovo 2, grafiču odabrei bilo koju PCI-express, a RAM DDR 2, jedno 2x 2GB
A gle, nemoj opet očekivat čuda. Kažem, na toj rezi i na srednjim postavkama bi išlo sve glatko, ali svakako bi ti kasnije predlozio neki jeftiniji core i3 setup. S koliko love uopce raspolazes?
Procesor ti je usko grlo za bilo šta novije. Ono što sam ti gore preporucio je i vise nego dovoljno. Ako ti se jos trose novci odi po SSD, to je uvijek dobra investicija
Tribes je Unreal Engine 3.Ici ce.Planetside 2 je druga prica. Tu ce ti procesor biti usko grlo. MMO igre sa masovnim bitkama uvijek zahtjevaju malo jace procove nego graficke.