HCL.HR

Novi laptopi

• 53 Odgovora
  • 21969 Hitova
Odg: Novi laptopi
« Odgovori #15 : 02. Prosinac, 2009., 15:45 »
Inače, ne djele se besplatno win 7 već po kul i urbanoj cijeni od 30 dolara. Ak si student i imaš mejl na nekoj .edu adresi, jel.

Na feru dijele.  :(

@šedou:
Ovo, recimo?

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #16 : 02. Prosinac, 2009., 22:40 »
Dobro izgleda. Čitao sam sad malo na PC ekspert forumu i kaže ekipa da je taj best buy u toj kategoriji do 4000 kn. Još ću se sutra malo raspitat al ovaj definitivno uzimam u obzir. Thx. :hug
Ako još netko ima preporuke, pišite. :piva:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #17 : 03. Prosinac, 2009., 18:44 »
HP pogledaj, budući da moj drži 2 i pol godine već, ne pregrijava se, a upaljen je prečesto, torrentovanje vražje  :hiha2: još koji dan pa ću ga ugasit i ohladit s torrentima...

Tako da eto, nije ni HP za bacit

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #18 : 03. Prosinac, 2009., 23:29 »
Taj tvoj mozda nije, ali noviji su definitivno u kurcu

Jedino sto bi se isplatilo pogledati jest ovaj novi ProBook, dolazi sad za koji dan na testiranje pa javim dojmove..

« Odgovori #19 : 03. Prosinac, 2009., 23:39 »
ProBookovi su okej. Ima ih sad dosta frendova i nemaju nekih problema (zasad).
Al mislim da mu je cijena nešto viša od Acera.

Inače ne lajkam nimalo HP. Imao printer HP-ov prije, počeo raditi probleme nakon par mjeseci. Skener isto. Sad imam opet HP printer i opet je problematičan. Stara ima HP laptop (malo stariji, ae) i neprestano nekakve gluposti. Također, nedavno smo igrali kod frenda cs u lanu i svi se odmah uspjeli spojiti na njegovu mrežu. Jedino jedan frend imao HP-a (imalo ih je par, ali ostali su imali ProBookove nove) i njemu se wlan hotspot nije ni pokazivao. Ovo zadnje dvoje bih okrivio na windowse, al previše se često događaju baš na HP-ima.  :(

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #20 : 04. Prosinac, 2009., 00:44 »
Ne znam, govorilo se da HP ne valja još i onda kad sam ja kupovao tako da ne vjerujem kad bilo tko kaže da je cijela grupacija jednostavno loša... Zaboravio sam reći da je otvaran 3 puta, čišćen, držim ga na stalku, ima zraka, vjerujem da i to pridonosi trajnosti...Frend ima starijeg acera, kupljen otprilike kad i moj, baterija traje pola sata, linija posred ekrana, koji lagano tinja... A on ga nosi posvuda, spava s njim itd itd

Tako da i dalje preporučujem HP. Pogotovo 6830s, nasljednik ovog mog... Ne kažem da je acer loš, odnosno da je bilo koja firma loša, nego iznosim svoje iskustvo, a budući da luka i ja studirišemo istu stvar, imamo slične potrebe (on više gejma, doduše  :hiha:) mislim da ne bi bilo loše barem da baci oko i na 6830, ne znam kako cijene stoje doduše, mislim da je ipak skuplji od 4k, ali eto, preporuka...

I malo OT-a, ali i ja imam HP-ov laserski printer, 1010 i jebeno radi ko sat i stalno ga se koristi, tako da, ne znam stvarno  :wildboy:

I mislim da je danas apsolutno svejedno što uzimaš, malo se previše razvodnila tehnologija, konkurencija radi svoje i svi imaju nekakve minimalne zahtjeve kvalitete...pretjerano bičanje na određenu marku zbog previše komada tehnike na servisima možda govori neke druge stvari, npr da ih se najviše kupuje ili da ih u globalu kupuju ljudi koji ne čuvaju takve stvari...

edit: kao i za renault, po statistikama je najviše renault-a po servisima...bar nije najprodavanija marka udebelo... i ako se pogleda prosjek broja servisiranih modela prema prodanim modelima, statistika promijeni lice
« Zadnja izmjena: 04. Prosinac, 2009., 00:48 Dragster »

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #21 : 04. Prosinac, 2009., 01:15 »
Opel je najprodavanija marka. Godinama. :wildboy:
VW je druga. Renault je treći. Tak da ne razumijem argument. :wildboy:

« Odgovori #22 : 04. Prosinac, 2009., 01:25 »
Ja također govorim iz vlastitog iskustva.
Šta god HP-ovo sam imao, pokvarilo se jako brzo.
Sad u Bjelovaru imam Canonov printer koji radi odlično, a u Zagrebu imam HP-ov. Taj se manje koristi, ali svejedno radi probleme.  :(

Nisam rekao da je cijeli HP loš, već da ga ne lajkam jer imam loša iskustva.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #23 : 04. Prosinac, 2009., 10:50 »
Opel je najprodavanija marka. Godinama. :wildboy:
VW je druga. Renault je treći. Tak da ne razumijem argument. :wildboy:

2009 godina, hak-ov subscribing

1. Renault________847 382_______10,4%_______+ 1,7%
2. VW___________752 773________9,6%_______+ 0,7%
3. Opel__________727 447________9,1%_______- 1,2%
4. Ford__________696 241________8,9%_______+ 1,7%
5. Peugeot_______628 554________8,0%_______- 4,1%

kako god, argument je na mjestu, jer sam siguran da su marke koje su najviše na servisima prvih 5-6

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #24 : 04. Prosinac, 2009., 15:16 »
Ehm....ne vidiš problem sa brojkama?

Hrvatska, prvih 10 meseci, prodaja;

Opel ---------- 4.277 vozila - 11,1% tržišta (2008 godine - 10.527 vozila - 13,6% posto)
Volkswagen -- 3.680 vozila - 9,6% tržišta (2008 godine - 6.979 vozila - 9% tržišta)
Renault ------ 3.474 vozila - 9% tržišta (2008 godine - 7.247 vozila - 9,4% tržišta)
Peugeot ----- 3.011 vozila - 7,8% tržišta
Citroen ------ 2.349 vozila - 6,1% tržišta
Ford --------- 2.258 vozila - 5,9%

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #25 : 04. Prosinac, 2009., 15:26 »
Jebo vas RENO i statistike. :D

Tako da i dalje preporučujem HP. Pogotovo 6830s, nasljednik ovog mog... Ne kažem da je acer loš, odnosno da je bilo koja firma loša, nego iznosim svoje iskustvo, a budući da luka i ja studirišemo istu stvar, imamo slične potrebe (on više gejma, doduše  :hiha:) mislim da ne bi bilo loše barem da baci oko i na 6830, ne znam kako cijene stoje doduše, mislim da je ipak skuplji od 4k, ali eto, preporuka...
Fala kolega. :hug

Nego, našao sam jedino ova dva (1 i 2) i dosta skupi su. Jel to zbog 17" monitora?

I sad me zanima kad smo kod toga, koju veličinu monitora uzet? Pretpostavljam da bi 15,6" trebalo bit dovoljno za jedan laptop?

@ProBookovi
Gledao sam malo cijene i svi su preko 5000 kn. To mi je malo preskupo al svejedno hvala.

Mislim da ću nakraju ipak uzet onaj Acer šta je Ixy napočetku dao. :solidus:

I još jedna bitna stvar me zanima. Net. Frend mi kaže da bi trebao kupit wirelles ruter i onda bi se mogo spojit na ovu već postojeću liniju od pc-a. Kako će to utjecat na vezu ako oba istovremeno budu radila na netu. I oće li se moć igrat online, recimo Borderlands coop buraz i ja zajedno? :ementaler:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #26 : 04. Prosinac, 2009., 15:37 »
@Facaa: Ispričavam se, nisam napisao da je to statistika iz Europe, iz koje je protekla ista stvar da je Renault najviše po servisima...

u periodu 2008-2009

Uglavnom, poanta je bila da se najprodavanije stvari najčešće i servisiraju, po netu se da pročitati da su HP-i najprodavaniji...

@Shadow: Bome skupi 6830 :\ Ja sam svog platio točno 6k...17 inča i to, samo slabiji hardver generalno... I onda malo sa starom kombiniraš, ona da 4, ti daš 2 i eto  :hiha:

Net će ti raditi OK, ako oba surfate, kod mene je situacija takva da net trza jebeno čim upalim uTorrent i nešto radi bez ograničenja, ako ograničiš brzine, radi dobro...

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #27 : 04. Prosinac, 2009., 15:44 »
 :piva: :piva:

Prodaje frend Acer Aspire 6920 za oko 4.500 kn. Ak kog zanima.
2,0 ghz, 4 gb rama, 320 gb hdd, 16'' ekran, win 7, torba, miš. Super stanje, ovo ono.

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #28 : 04. Prosinac, 2009., 16:20 »
Uzet ću ipak ovaj. Taman je cijena malo niža od ove koliko sam mislio potrošit i uzet ću još torbu neku i miša malo boljeg jer na onu touch podlogicu mislim da se nebi nikad naviknuo. I da, wirelles modem moram kupit tako da taman nekih 4 tisuće pecto kn sve zajedno. :hiha:

Fala ljudovi. Danas idem po njega pa javim kako će me služit. :hug

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #29 : 04. Prosinac, 2009., 17:21 »
ProBookovi su okej. Ima ih sad dosta frendova i nemaju nekih problema (zasad).

Krivo si me shvatio, ne govorim o ovom trenutnom glossy probook smecu, nego o novom modelu koji izasao tek nedavno.

http://www.usporedi.hr/domace_vijesti/pogled/3564/

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9