ne kužim ekipu koja dođe i pita neko pitanje, recimo, koji je hardver bolji, i ako ne dobije odgovor kakav su htjeli, naljute se.
koji vam je kurac?
poštovani član "syzygy" se bavim hardverom već duži niz godina, očito je isprobao taj logitech i razočarao se. troši svoje jebeno vrijeme da bi tebi udjelio savjet, da ih ne kupiš i baciš pare bezveze, al ne, ti odbijaš poslušat.
i dodatno, sereš po njemu i provociraš.
ako su ti reviewovi s googla dovoljni, koji kurac uopće otvaraš jebeni topic ovdje?
odi i kupi jebeni logitech.
ĆAO.
Ma gle kolega nerviraš se previše oko toga... Jednostavno sam htjeo da argumentiraš svoj stav, to smo dobili i mirna bosna. Isto tako nemoraš podcjenivati osobe koje imaju drugačije mišljenje od svojega. Tvoj stav je tvoj stav, rekao si svoje, rekao sam ja svoje i na njemu je da odabere. Ukusi su uvjek različiti. Meni su G35 sasvim dobre (ne i najbolje koje sam probao) sluške, pri samom vrhu što se tiče kvalitete zvuka (čak imaju i integriranu zvučnu lol), ti kažeš sranje, ja pitam zašto i ti izneseš svoje i to je to. Nema smisla da se sad tu svađamo "čiji je veći".

EDIT: LOL ja sam pomislio da si isti onaj kojem se nesvida G35. Zbunjola.