Neznam zašto bi se zajebavao s njuškalom, kad nova dođe 700 i nešto kn u trgovini (3 god. garancije), samim time ova druga je i skuplja. A na njuškalu uvjek možeš dobit mačka u vreći kad kupuješ na neviđeno... Da je neka dobra cjena pa ajd...
Ako bi dalje štedio gledaj HD7790 ili idealno HD7850 sapphire ispod 1300 kn. To bi negdje bilo i maximum što taj cpu može izgurat (barem u najzahtjevnijim igrama)
Prijedlozi za napajanja i u tom slučaju ostaju isti po meni
Mada buraz bi sad uzel graficku posto uskoro izlazi NBA 2k14 pa bi on to igral(makar bude mogel igrat i na sadasnjoj HD5450, ali na low ili srednjim postavkama, kad je igral 2K13 na srednjim i nije igra cvikala ni malo), bude se on strpel

Da se mene pita ja bi se strpel za graficku posto budemo imali priliku uzet neku bolju/jacu/noviju... Jedino kaj igram je Euro Truck Simulator 2, to jedino mogu igrat na nekakvim srednjim postavkama(bez sjene)... Sad se spremamo za GTA V, mozda ju nebude graficka koju budemo uzeli vrtila na very high ili high, ma da vrti na low/medium dobro je, samo nek vrti :P
Sad si moram spremit vase prijedloge da znam za 1-2 mj kaj uzet

U Varazdinskim ducanima i nije neka ponuda grafickih, nema puno izbora... Vjerojatno budem onda isel u Links il negde pa nek mi naruce...