akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Imam AMD A6-5400K.I moje pitanje kako bi grafička ASUS EN210 512 GB bila za njega.Zanima me zato što mi je na starom kompu,a bare za novu grafu i procesor sam morao potrošiti za nešto drugo,pa ponovno skupljam.Zanima me samo je li bolja od AMD 7450D integrirane i je bi sve igre išle bolje?
muscolo hvala puno....ocel taj komp. biti dobar za gaminga?? ocel moc bf4 na medium bez ikakvog lagga?
Trebam misljenje za frendov komp:Procesor:AMD Phenon(tm)II X3 710 Procesor 2.60GHzInstalled memory(RAM):4,00 GBSystem type:32-bit Operating System
general89 1100 konvertibilnih maraka ne kuna.....4400 knmrmuscolo kupujem konfiguraciju kad mi je napravis.....imao sam nekih zezancija pa sam sada spreman za komp. ali budžet mi je 1100 km....
CPU nije los moze bez problema gurati 7870 ,RAM bi bilo pozeljno na 8GB upgradati te staviti 64-bitni windows.
Izvinite što prekidam vako, no ja imam ovakvo računaloDual core 2.2 E2200Ram: 2Grafička: ATI RAdeon 5450 HD 1 gbE sad hoću da pojačam sebi procesor, da umjesto dual core 2.2 stavim Quad core 3.0, pa sad mi treba mišljenje, da li je dovoljno jak za igre novije koje izlaze. Takođe da stavim jos 2 gb rama, a grafička je dobra msm da ne trebam drugu uzimat. Ako trebam, koju to grafičku bih trebao da uzmem
A šta ak čovjek nema toliko para jesi razmišljao o tome
Iz BiH sam, tako da samo KM i € mogu. Kod mene je situacija takva da imam samo 1 roditelja i da mi je malo teže. Vamo imam jednog momka koji zna oko računara i previše stvari, tako da mi on zna računar, pa sam ga tu pitao da li moze Quad core i reko je da da. E sad ja sam sad vas pitao da li bi valjalo, da to uzmem.
Citat: gamerr97 - 21. Listopad, 2013., 14:45Iz BiH sam, tako da samo KM i € mogu. Kod mene je situacija takva da imam samo 1 roditelja i da mi je malo teže. Vamo imam jednog momka koji zna oko računara i previše stvari, tako da mi on zna računar, pa sam ga tu pitao da li moze Quad core i reko je da da. E sad ja sam sad vas pitao da li bi valjalo, da to uzmem.Reci matičnu (ime modela) - da ti znamo reći koji cpu može ići. To pogledaj na kutiji ako imaš, ili na programu tipa everest koji ti to ispiše. E sad druga je stvar cpu, kad je za gaming bitnija grafička. Al opet ne možeš ni neku bolesnu grafičku stavit ako ti je cpu limitiran, jer neće biti potpuno iskorištena. Dakle sam quad te neće spasit. Možeš stavit još 2gb rama i neku grafičku npr. HD 5670/6670 ddr5 na to što već imaš