pozdrav svima, novi sam član, sorry što upadam ovako k'o ''s neba pa u rebra'' or smthng...
dakle, pošto prvi post na ovoj temi kaže :''ovdje se mogu javit svi koji imaju "dilemu" što uzeti, za koliko para it'', dakle, pomozite.
naime, riknuo mi je laptop, vjerojatno matična ili nešto, vrlo vjerojatno ću novi uzimati.
pošto imam nekog gaming iskustva (i neodigran stalker na starom laptopu, nakon ono 80% igre u par dana... pa di sad krepat...), cilj MI JE , i dalje igrati.
dakle, stari pokvareni lap je bio nešt tipa.... amd dual core 2.1ghz, radeon 4500? serija i 2gb rama, ubijte me, davno sam se time bavio, nisam više u toku,
ali ajmo reć stalker je radio bez problema, većina zapravo igara ''mog tipa'' (amnesia, stalker, warhammer, etc).
sad, unaprijed da znate, to će vjerojatno biti nabavljano oko božića, nadam se kojekakvim sniženjima, i dakako, k'o student, valjd ću zaradit malo i ja da... ''pripomognem'' u odabiru svojih želja. dakle, prvo, što je danas što? ._. naime, zaista već par godian ne pratim ništa, ni nvidiu ni ati ni... ono. i dakako, ako imate preporuku nekog shopa u zg-u, neki dobar gaming laptop do... nekih. 4k kuna možda....
(unaprijed se ispričavam što:
-ovako ''rano'' postavljam temu
-postavljam u pitanje pc konfa (nisam naisao laptop konfe or....)
-ako bilo što još zamjerate, I ZA TO se ispričavam ._. ) [zezno temu, forum, post itd...]
unaprijed hvala