akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Dobar dan. Ja bi vas htio pitati jeli dobro kupovati konfiguraciju za gaming u emmezzeti?
E pa jebem ti zivot. Kod mene u osijeku samo links ima a tu skupo ko picka materina
Pozdrav da ne otvaram novu temu ovako ovo mi je konfaAsus p8-h77-le 8gb ram kingston 1600mhz thermaltake v4 black 600w coolermaster gx litevtx hd 7870 black edtion 2gb ddr5e ovako grafa mi se cini da se previse grije(ili ja neznam koje su temperature dozvoljene,koje su max ),kada igram bf3 mp ide na 72°,Batman arkham origins 77° far cry 3 oko 75° komp je star 4 mjeseca, fan speed je na 25% e sada sta da radim da smanjim barem malo temperature ? imam garanciju od 2 godine na grafu,pa ako se pokvari oce li oni ovu popraviti ili ce mi novu isporuciti.Jeli bi ovako valjalo napraviti razmisljao sam staviti 2 ventilatora od 120mm u kucsite tt v4 black jedan sprijeda jedan ispod grafe jedan vec imam u kucistu ispusni nazad se nalazi, te pojacati fan na 30%.E oce li tada grafa biti bucnia ili da pojacam na 27% npr ili ostavim na 25 ali narokam 2 venta jos.Hvala
Jel sigurno narucivati iz future it po vasim iskustvima zato sto pitam mozda bih mogao dobit ovaku konfu u linksu na bozicnom snizenju za istu cijenu