Dobar dan,ispričavam se što opet smetam. Zanima me jedna stvar. Dat ću vam link,ovaj
https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=18942 i ovo što je na papiru,iako sam to jednom dao bio,al dobro,možda je post obrisan možda nije,ne znam. 3.0 Ghz,GB HDDR3 Rama,1 T HDD,Grafika do 2 GB na 128,i napajanja od 500 W. Sad me zanima da li da dam čovjeku da mi radi konfiguraciju do 3500 kn ili da uzmem ovo računalo odma,msm,to je ipak 300 kn razlike,a i nije bitno,al opet,bojim se da bi čovjek prekoračio cijenu ili me čak zeznuo,ispričavam se,al neću da psujem hehe

. Sad sam pričo opet sa roditeljima,za par dana idem gledat malo više konfiguraciju u Ines trgovini i HG Spotu u Vinkovcima,i vidjet šta će mi tko reć. Al evo,zanima me i šta ćete vi reć. Znači : da li je bolje da radim konfu kod tog čovjeka ili da odma uzmem računalo takvo kakvo jest,uštedim i novaca i uzmem za tih 300 kn manje-više i ekran,ili da sa tim novcima pomognem roditeljima,iako oni plaćaju računalo,jer mi je stari reko da će mi dat jedan TV/ekran,a popravit će drugi TV. Eto,molim vas za iskreno mišljenje.