avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Da je nekvalitetno i bilo bi. Radi se o pouzdanom FSP-u sam 80+ certifikikatom i snagom od 290w na +12V, a potrosnja konfiguracije ce ti se vrtiti oko 150 i to samo pod max loadom - kod gaminga, te jednostavnijih radnji potrosnja se smanjuje jer glavni potrosaci cpu/gpu nisu pod konstantnim opterecenjem. Isto tako u slucaju nadogradnji ostaje dovoljno snage jer se iz godinu u godinu krese njihova potrosnja kod izbacivanja novih modela.Ne treba, Phenomov stock hladnjak ce biti dostatan i nece biti bucan posto se radi o 65w modelu, imas 80 mm vent koji ide na straznji dio kucista te ce u kombinaciji s 120 mm ventilatorom iz napajanja dodatno izvlaciti toplinu iz kucista te sa stock hladnjaka posto su njegovoj blizini. Ako bi htio eventualno poboljsati performanse 910 i zaokruziti ga na 3Ghz, te dodatno snizitit temperature/buku i osigurati se u slucaju nadogradnje na FX 6300 idi na LC CC 95.Ne moras kupovati novi monitor samo bi bilo dobro da si naveo koji je - manja rezolucija ti ionako pridonosi boljem fps-u/postavkama u igrama.
narode šta vi mislite da li ce ovaj racunar sa ovakvim spec.moci pokretati ove novije igre batlfield 4,cod gost,watch dogs,fifa 15,gta 5????CPU:Intel® Core i3-4130 Processor 3.4GHz 3MBGraficka:Gigabyte GTX750 OC 2GB DDR5Maticna ploca:ASUS H81M-E Intel® H81 LGA 1150Napajanje:460W HMS-P-460 RealPOWERRam:RAM DDR3 8GB 1600MHz Transcend,bulkHDD:Seagate HDD 750GB SATA2 16MB 7200rpm
Pozz ekipica imam ja jednu delimicu sada naime imam malo slabiji komp ali moze jos gurat jedino sta sam do nedavno imao samo 2 gb rama sada sam si kupio rama pa imam 3 GB rama pa sam sada u dilemi dali mi se isplati kupovati jos jednu plocicu i imati 4 gb rama ili ne? mislim logcino je da ce mi kom bit jace ali dali je to neka drasticna razlika da mi se isplati ulagati novce?
Tako je.Koliko znam oni to pod automatski smatraju, osim ako im navedes da ne zelis slaganje pod dodatno prilikom narudzbe.
Dobio sam e-mail da je ponestalo željenih kućišta, koje sad da naručim? :solidus:Isprike zbog duplog posta...
Citat: Dagger - 25. Srpanj, 2014., 10:59Dobio sam e-mail da je ponestalo željenih kućišta, koje sad da naručim? :solidus:Isprike zbog duplog posta...Steta, ali nisi nista posebno izgubio - uzmi zasebno jos jace i kvalitetnije napajanje te MS Phoenix kuciste i srezi ram na 4Gb.
Pa ima vec sada igrica koje zahtjevaju vise od 4Gb rama, ali sveukupno gledajuci 4Gb rama je jos uvijek dovoljno. Ili nadogradi kasnije jos jedan keks posto je to vrlo jednostavno ili uzmi sad pa si miran sto se toga tice.