avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
moze mi neko reci kako spojiti pc na smart tv plazmu???iako to nije tema za ovu grupu,ali ova je najaktivnija i ima ljudi koji sve znaju...
I ja sam dosao do zakljucka da mi je potrebno vise rama. To cu definitvno dodati. A za graficku nisam jos siguran koja ce u konfiguraciju.@Disc0 Mozes li mi objasniti na sta si mislio pod " 4gb za tu grafiku overkill ionako"?
da li valja KASPERSKY 2014 anti-virus,dobio sam orginalni cd iz austrije,ili postoji neki bolje anti-virus a da se moze skinuti free na netu...i kaze mi covjek u servisu da se sistem ne mora obarati kad mjenjam graficku,maticnu i procesor,a ovdje su neki govorili da se mora obarati i ponovo dizati(andrash i peacewalker93 šta vi kazete)?
Citat: nedac10 - 08. Kolovoz, 2014., 20:14da li valja KASPERSKY 2014 anti-virus,dobio sam orginalni cd iz austrije,ili postoji neki bolje anti-virus a da se moze skinuti free na netu...i kaze mi covjek u servisu da se sistem ne mora obarati kad mjenjam graficku,maticnu i procesor,a ovdje su neki govorili da se mora obarati i ponovo dizati(andrash i peacewalker93 šta vi kazete)?Imali smo i mi jednog u servisu koji je tvrdio (jer mu se nije dalo raditi) da se ne mora reinstalirati sustav... Ako samo mijenjaš prcesor, a ostaje matična onda ne moraš, ako mijenjaš i grafičku karticu ne moraš reinstalirati windowse (ali svakako počisti stare drivere, pogotovo ako mijenjaš nVidia i AMD kartice).Ako mijenjaš matičnu svakako trebaš reinstalirati windowse!Recimo taj naš kolega je jednom klijentu odlučio ne reinstalirati, pa je 10 puta vrtio i vrtio repair i na kraju je na neku foru ipak uspio, ali to stvarno nikome nije za preporuku...EDIT: Možda je to isti serviser s kojim sam radio. Da li se zove kojim slučajem Vedran?!?!