Ali nekako ne mogu vjerovati da ima iskustva koja kažu da ploča kada se pokrene Prime počinje šikljati na regulaciji napona na default postavkama sa FX procesorom. Baš nekako previše, jer nije ni ona šrot od 150kn, košta ipak bar cca 450kn, što bi realno za jednu midrange ATX matičnu trebalo biti sasvim pristojno.
Tu je bilo riječ o 125w phenomima, naravno takve stvari se nebi trebale događati, ali jbga očito je to neka mana tim pločama, ili barem određenim serijama proizvodnje. Vjeruj mi to nije pisala neka budala (to o šikljanju) nego moderator koji se time bavi (mislim u kanadi), te jedan od većih asova foruma. Milijun stvari je prošlo kroz njegove ruke, i gro testova je radio. Kažem, postoji određena objektivna odbojnost prema msi od amd usera. Eto u adm-u bilo do nedavno GA-970A-DS3P za 470kn, ista cijena kao i za msi G43, a onom dečku iz srbije (stranicu-dvije nazad) je DS3P bila 3 eura skuplja. No brainer, 3 eura koja se itekako isplate.
Dakle sa fx procesorima (čak i ovim 95w) vrm cooler poželjan, mada eventualno neke ploče mogu proć ako je stiska s buđetom, dok je za 125w vrm cooler obavezan, što bolja regulacija napona, također i airflow u kućištu.
Nego stefan ionako čini se odustaje od te kombinacije...
Meni je to malo previše skupo za 56000 imam extra konfu u win win videli ste athlon II x4 750k 3,4 ghz quad core + cu kupit kuler za njega
Grafičku i fiše nego jaku AMD Radeon R9 270x Powercolor TurboDuo OC ( to je valjda overclock edition?) ..
4gb ram + 4gb ram = 8gb
Kuciste Raidmax Super Viper 321WB
Napajanje 500W Raidmax RX-500AF
HDD SATA3 7200 1TB Seagate Barracuda ST1000DM003, 64MB
DVD+/-RW Samsung SH-224DB/BEBE/SATA/ black, 24XDVD/16xDVD-RAM
Zar mi treba nešto više i bolje za gaming , moj drug ima slicni ovakav komp samo ima r7 250 1gb ddr5 sve danasnje naslove gura na high , jedino watch dogs na medium
Bolje ti je izbjegavati gotove konfiguracije, jer uvijek idu na neke kompromise. Recimo tu vjerojatno imaš najjeftiniju A55 ploču, bez aftermaket coolera, i hvata te na tu 270X koja je čak područje bottlenecka za tog athlona (pogtovo na stock postavkama) ako te zanima MP od tih igara koje si nabrojao (crysis, bf..)
Evo ti npr. još jedan jeftiniji prijedlog do 56 000 kako si htjeo

55 441 dinar