Evo u srijedu sam narucio komp, monitor i headset , vjerojatno stize u utorak...

:thumbs :=D>
Evo što sam naručio:
- Kućište CoolerMaster K350
- Matična ploča Gigabyte 990xa-ud3, am3+
- Procesor AMD FX8370
- Grafička kartica Sapphire Radeon R9 280 3GB
- RAM 1x8gb Kingston HyperX Fury CL10 1866 MhZ
- HDD Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003
- Napajanje XFX-P1-650S-NLB9
- DVD/CD upisivač Samsung sh224 DB ( ČITAJ: NEVAŽNO )
UKUPNO: 6100 kn
- monitor Dell U2414H
- slušalice Kingstone Hyper X Cloud
E sad, došlo je do problema jer su rekli da kad su sastavili kuciste, da su vidjeli da se pregrijava

i da bi trebalo stavit novi hladnjak. E sad, oni su preporucili neki od 300 tinjak kuna ali da nemoze stat u ovo kuciste vec samo u Zalman Z12 ( a htio sam Z9) sto je opet nadoplata . E sad, problem je u tome sto se sad cijena podigla za 500-tinjak kuna. I sad vas pitam, ima li smisla davati za ovu konfiguraciju 6500kn ?

Racunalo mi treba za gaming i video obradu.
Vec sam uplatio kad je gotovo, al eto zanima me vase misljenje o konfiguraciji, monitoru i headsetu

Te ako mislite da je neki monitor ( ne zelim gaming monitor od kojeg bole oci) ili headset bolji u tom cjenovnom rangu slobodno napisite :)
I da, sto mislite o konfiguraciji? Jesam li promašio što nisam stavio Intela? Računao sam da se sve vise i vise igre optimiziraju na 8 jezgri, a ipak cu ovo racunalo koristit minimalno 4-5 godina

Toliko sam unistio mozak sklapanjem ove konfiguracije, nadam se da e se isplatiti