@Yubs D. Rsc
Po meni ne vrijedi toliko (bez obzira što je BIH) - matična je entry level (nećeš se na tome naklokat), napajanje je 99% lc power office serije i sl, takve grafe se kod nas znalo naći ispod 1000kn i sl, kućište neisplativo za cifru za koju je išlo itd. E sad imaš u bih win-win i sl. shopova - pa jel bi tamo?
Iz hr, iz centro.hr bi ovako trenutno

Ploča bi išla i ova - al je neraspoloživa. Moglo bi i jeftinije napajanje proći - kvalitetno 430/450-500w, ali s obzirom na trenutnu ponudu tamo ovo mi se čini best-buy (nešto jače i kvalitetnije od ostalih jeftinijih + 5 god. garancije)
Hvala Andrash, da ovo što sam pogledao i meni se cini da nije to ta isplativa cijena, pa sam i iz istog razloga i trazio misljenje - ne moze ono toliko dobro biti van shopova, a iskreno, ne pase mi nefleksibilnost koja se nudi. Zato i prvotno pitanje.
Pogledat cu ove komponente sto si mi stavio u 'nasim' sopovima pa vidjeti uporedbu, jer znam mjesto ili dva koja dobavljaju komponente po zahtjevu.
Kako inace funkc dostava/narucivanje u HRV? Jer nije mi strka kod cure i od cure naruciti pokupiti i rijesen posao :)
Nije problem jer maticna nije dostupna, treba proci jos nesto vremena da imam dostupan novac - trebalo bi do ljeta sve spremno biti.
Nego, za ovih 400kuna (461 tocnije \

/ ) HDD - koliko se moze prosiriti ponuda ostalih komponenata, npr octacore za procesor? (5000kn ukupno) Storage sad nije problem, to mi je najlakse prosirivo kroz mjesec dana kad dignem sustav.
Hvala opet majstore.

ps. jel mi isplativije uzeti jednu plocicu od 1x8gb pa prosiriti kasnije na 2x8gb, nego 4x4gb? - sto se tice performansi ne bi trebalo bit razlike, ali cisto slot efficiency na maticnoj :)
edit
pokusao sam naci pribliznu protuvrijednost komponenti koje nisu bile dostupne, je li ovo normalno sa cijenama?? :sarcasm:
http://i.imgur.com/uLM5C5z.png(nisam htio img tagove koristit - veca je slika)
oko 5.5k kuna ispadne...