avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
vec samo do harda cuje se kao przilica dvd rw-a kad przi.
Imam problem, u adm-u bi trebao čekati 2 mjeseca za kućište Zalman Z9+ koje mi je bilo najljepše i po recenzijama u vrhu u tom cjenovnom rangu, može kakav prijedlog sa te stranice što uzeti kao zamjenu? Za sad mi je izbor između Thermaltake Commandera i CoolerMaster Elite 430Ostale komponente: CPU- i5 4460, GPU- GTX 960 4GB, PSU- Fortron 500w
Ako sam dobro pročitao, sada kada mi stigne SSD ,koji naravno 'zahtjeva' da ga spojim na SATA III controller na Maticnoj, ne bi trebao imati problema sa maksimalnim prijenosom podataka R/W neovisno o kablu? Koliko sam shvatio SATA kablovi su svi isti (7 pinski) samo je razlika u uredaju i kontroleru na MOBO, pogotovo razliku ne pravi na tako malo distancu prijenos podataka. ???Pitam iz razloga jer imam kuci random SATA kabal ali na kojem je naznačeno kao samo 1.5Gbs prijenos - sto je samo 1/4 6Gbs SATA III. Ocu pokusati s jos nekim kablom (imam jos po kuci) pa vidjeti brzine ili nece biti frke? Sa HDDom nema problema jer mi je average blizu 75 MBs pa SATA II bez problema podnosi.za SSD bi volio biti vec blizu 450 Mbs naznacenih, sa SATA III je moguce.Tnx.
Pozdrav! Mozete mi reci koji je bolji izbor uz msi R7 260X 2Gb graficku: GIGABYTE GA-970A-DS3P+AMD FX 8300 ili Asrock H81M-HDS +I5 4460.. Dakle zanima me samo dali je velika razlika u ne kakvom gamingu izmedju ova dva procesora jer su 500kn razlike...