Nakon dosta razmišljanja sam uzeo Sharkoon Skiller. I imam problem, dakle sve tipke ne reagiraju jednako na pritisak.
Za sada sam to primjetio na lijevom shiftu, controlu, 1-ici i space-u. Znači tipku moram stisnuti jako i točno u sredini da registrira pritisak. Na jedinici i spaceu je problem puno manji, skoro neuočljiv, ali control i space su problem. Nekad znaju i prekinuti kontakt, znači pritisnem tipku i registrira ju, ali nakon 1-2 sec kao da sam ju pustio (tko igra counter, znat će kakav to problem može stvoriti

)
E sad, znalo mi se dogoditi na laptopima da je tipkovnica imala isti problem, čak i na ovoj Toshibi P500 koja je valjda najkvalitetniji laptop koji sam ikad imao, ali se s vremenom situacija popravila, valjda kako se tipkovnica razradila. Nisam baš siguran da li je to normalno, tj. da li je prihvatljivo da neke tipke slabije reagiraju kad je tišpkovnica nova i da li je samo pitanje nerazrađenosti, ili je za mijenjat odmah? Kupio sam ju u subotu, dakle još sam u onih zakonskih 8 dana kada bi teoretski trebao dobiti novu na zahtjev.
Pa evo, ako mi netko to može odgovoriti, i ako ću morati mijenjati tipkovnicu, kakvi su u Linksu što se tiče zamjene neispravne robe? Ne želim čekati servis, nemam trenutno drugu tipkovnicu, pa bi isključivo htio novu ako je potrebno.
Hvala!