HCL.HR

Potencijalni problem s novom tipkovnicom

  • 3 Odgovora
  • 1973 Hitova
*

hoffa

  • **
  • 192
Potencijalni problem s novom tipkovnicom
« : 24. Studeni, 2014., 15:38 »
Nakon dosta razmišljanja sam uzeo Sharkoon Skiller. I imam problem, dakle sve tipke ne reagiraju jednako na pritisak.
Za sada sam to primjetio na lijevom shiftu, controlu, 1-ici i space-u. Znači tipku moram stisnuti jako i točno u sredini da registrira pritisak. Na jedinici i spaceu je problem puno manji, skoro neuočljiv, ali control i space su problem. Nekad znaju i prekinuti kontakt, znači pritisnem tipku i registrira ju, ali nakon 1-2 sec kao da sam ju pustio (tko igra counter, znat će kakav to problem može stvoriti :mrgreen:)

E sad, znalo mi se dogoditi na laptopima da je tipkovnica imala isti problem, čak i na ovoj Toshibi P500 koja je valjda najkvalitetniji laptop koji sam ikad imao, ali se s vremenom situacija popravila, valjda kako se tipkovnica razradila. Nisam baš siguran da li je to normalno, tj. da li je prihvatljivo da neke tipke slabije reagiraju kad je tišpkovnica nova i da li je samo pitanje nerazrađenosti, ili je za mijenjat odmah? Kupio sam ju u subotu, dakle još sam u onih zakonskih 8 dana kada bi teoretski trebao dobiti novu na zahtjev.

Pa evo, ako mi netko to može odgovoriti, i ako ću morati mijenjati tipkovnicu, kakvi su u Linksu što se tiče zamjene neispravne robe? Ne želim čekati servis, nemam trenutno drugu tipkovnicu, pa bi isključivo htio novu ako je potrebno.
Hvala!

Odg: Potencijalni problem s novom tipkovnicom
« Odgovori #1 : 24. Studeni, 2014., 15:50 »
Ja na tvome mjestu ne bih cekao nego bi odmah nosio u Links da zamijene.

Takoder imam Sharkoon Skiller iz Linksa i imao sam problem sa tipkom enter koja je bila nevjerojatno osjetljiva, znaci slucajno ju pipnes prstom dok nesto radis na tipkovnici i odmah registrira. Otisao sam u Links nakon nekih desetak dana, znaci vec izvan tog roka kada bih trebao dobiti novi proizvod ali mi decki tamo nisu stvarali nikakve probleme nego su mi odmah dali novu tipkovnicu i sve je bilo rijeseno. Ovu drugu imam jedno godinu dana i za sada radi savrseno. :thumbs:

*

hoffa

  • **
  • 192
Odg: Potencijalni problem s novom tipkovnicom
« Odgovori #2 : 24. Studeni, 2014., 15:59 »
Meni se isto jako sviđa, hod tipki mi je odličan (zato sam i uzeo nju umjesto one Geniusove koju ste mi isto predlagali na drugoj temi), ali eto... Mislim čak da se 1-ica malo popravila, vidjet ću još do sredine-kraja tjedna, ionako prije ne stignem otići do njih.

*

hoffa

  • **
  • 192
Odg: Potencijalni problem s novom tipkovnicom
« Odgovori #3 : 25. Studeni, 2014., 13:06 »
Zamijenio, nova radi odlično. S obzirom na to s kakvom sam bagrom do sad često imao posla, svaka čast ovima u Linksu! Dođem u servis i cura tamo provjerava tipke s kojima imam problema, ko za vraga radi sve normalno, ali je svejedno probavala sve dok prva tipka nije par puta zaštekala, otišla po novu tipkovnicu i rješeno. Imam peh s tehnikom, s većinom kupnji sam imao problema i natezanja, o čemu god da se radilo, ali ovo je stvarno bilo bezbolno :mrgreen:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9