RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Syzygy - 05. Siječanj, 2013., 00:58E, ali ako je ufotkano od frenda, i ako idemo još dublje u cijelu problematiku, od kud onda frendu novci? I, još važnije, od kud frendu tako ružne navlake za krevet? Samo proc je 8k kn, ali prodajna cijena A cuj sve je moguce ajd ak je tajna onda mi javi u inbox kolko si to sve platio i el to preko veze nabavljas il si bio tolko lud pa si otisao u trgovinu i spiskao 10-11somova za maticnu i proc
E, ali ako je ufotkano od frenda, i ako idemo još dublje u cijelu problematiku, od kud onda frendu novci? I, još važnije, od kud frendu tako ružne navlake za krevet? Samo proc je 8k kn, ali prodajna cijena
Citat: AmdLover21 - 05. Siječanj, 2013., 01:02Citat: Syzygy - 05. Siječanj, 2013., 00:58E, ali ako je ufotkano od frenda, i ako idemo još dublje u cijelu problematiku, od kud onda frendu novci? I, još važnije, od kud frendu tako ružne navlake za krevet? Samo proc je 8k kn, ali prodajna cijena A cuj sve je moguce ajd ak je tajna onda mi javi u inbox kolko si to sve platio i el to preko veze nabavljas il si bio tolko lud pa si otisao u trgovinu i spiskao 10-11somova za maticnu i procFrende radim ti u ultra tajnoj službi, tako da ukoliko želiš neke informacije izvući, prvo moraš pitati mog šefa, Ixyija, za odobrenje. Pošalji prvo njemu PM i dogovorite se, kasnije možemo o detaljima. Peace
Kupio bi i on jače
Da imaš milijune kao Syzygy, kupio bi i jače.Kupio bi i on jače, ali miksete su ful skupe.
mora da onda radi u dobroj placenoj firmi pa da ima para skoro na bacanje
Citat: AmdLover21 - 05. Siječanj, 2013., 01:22mora da onda radi u dobroj placenoj firmi pa da ima para skoro na bacanje Hehe prijatelju da nije bilo Ixyija ne bi bilo ni firme ni mene Sad još čekam cooler ;(