avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Apsolutno se slažem da može, meni je npr odmah kod točke 2 problem jer nikakvom drugom rutom ne može fino se ukopčati osim doslovno direktno - sve okolo, kroz i preko ne dobavlja :/ tako mi pao grah. Taj cu morati bacati preko graficke da udje u CPU power slot.Da, izolir traka bi sigurno pomogla, uzmem sve to u obzir kada stavljao grafu i/ili mjenjao napojnu kroz narednih mjesec dana. Zaista za prvi put ne mogu se pozaliti, samo vizualno sta se dobilo ali pokupim koji savjet od onih iskusnijih i snalazljivijih nego moj 'management' bez nekih guidova ili tutoriala. Čux, cijenio bih - + ako mozete napisati koji PSU imate u konfiguraciji.Hvala raja
Citat: Yubs D. Rsc - 08. Prosinac, 2015., 18:54Apsolutno se slažem da može, meni je npr odmah kod točke 2 problem jer nikakvom drugom rutom ne može fino se ukopčati osim doslovno direktno - sve okolo, kroz i preko ne dobavlja :/ tako mi pao grah. Taj cu morati bacati preko graficke da udje u CPU power slot.Da, izolir traka bi sigurno pomogla, uzmem sve to u obzir kada stavljao grafu i/ili mjenjao napojnu kroz narednih mjesec dana. Zaista za prvi put ne mogu se pozaliti, samo vizualno sta se dobilo ali pokupim koji savjet od onih iskusnijih i snalazljivijih nego moj 'management' bez nekih guidova ili tutoriala. Čux, cijenio bih - + ako mozete napisati koji PSU imate u konfiguraciji.Hvala raja XFX Pro series će biti zapajanje za taj build tako da kablovi nisu problem jer su dovoljno dugački da se može štrikat njima okolo. Ako je CPU 4/8 pin tolko kratak da mora sa prednje strane, dobra je fora propeljat ga skroz sa lijeve strane ispod grafičke i ispred slota da se baš preko nje ne nateže.
Za budget OC možda Skylake razmotrit pošto se sad i lockani procevi daju solidno nabrijat. Alternativno gledat AMD platforme pošto se tamo da više izvodit po tom pitanju.