Definitivno nam je u planu posevetiti malo više vremena raznim hardverim temama. 
Btw, vidim da voliš dobri stari Hacker, a mi smo ti taman nekako i krenuli kada se Hacker raspao - prije nekih 12 godina smo se družili na hacker.hr forumu, on se raspao, pa smo odlučili uzet stvar u svoje ruke i napravit vlastiti gaming portal s forumom. I eto, nekako se to sve razvilo to portala kakav imamo danas.
Vec imate dosta toga po pitanju hw tema, od grafičkih kartica i laptopa do unboxinga PS4 konzole i to dva puta lol
Samo nastavite u tom stilu

Šteta što vam je trebalo 12 godina da dostignete ovo što ste sada, put zasigurno nije bio nimalo lagan, možda da ste dobili licencu na hacker.hr domenu, stvari bi vjerojatno u samom startu bile kao što su sada po pitanju posjetitelja, a da je tako bilo, danas bi ste bili ''Blakanski IGN'' još 10 puta veći i posjećeniji nego sada, ali nećemo o tome što bi bilo kad bi bilo... ono što je važno jest to da je HCL.hr definitivno na jako dobrom putu i to je ono bitno.
Davnih dana sam i ja bio članom hacker foruma pod nickom CleaNNer ali zbog ograničenosti pristupa internetu u to vrijeme, nisam bio baš prečesto aktivan...
Lijepo je što je ovakav potral iznikao upravo pod utjecajem domaćeg časopisa i često recenzije uvelike podsjećaju na Hackerove iz doba dok je Žiberg bio urednik.
Mislim da ne treba spominjati recenziju StarCraft 1 od strane Damira Đ Rukavine i njegovih 83% ako me sjećanje dobro služi, a igra je nacionalni sport u Koreji i stekla horde obožavatelja. Zanimljivo da gospodin dotični recenzent igre tokom recenzije nije rekao apsolutno ništa loše o samoj igri, već dapače...
Slično je s vašom recenzijom igre Witcher 3 hehe
U recenzijama vam fali samo još dobrog zdravog humora ispod screnshota, tipa: Far Cry scena gdje dva lika naoružana do zuba prekrivena krvlju trče prema vama, a ispod komentar u stilu: ''Jozo i Miro nezadovoljni stanjem u državi...''

to je ono što je Hacker bio!
Ali zato su vaši gameplay i komentar video radovi vrhunski, još kad bi se i Vjeran Nagy malo više uključio bilo bi još bolje