jedna mala primjedba:
Ova kućica za pisanje odgovora je ružna as fuck. ko da sam na nekom flert chatu ili nešto 
Al uglavnom jako mi se svidja redizajn foruma. Fino je nekako, sve preglednije.
Radi se na tome još, ovo je samo privremeno riješenje.
U smislu dizajna sam sada ujutro većinu toga što sam zamislio riješio, ali još tu ima posla. Poput upravo tog boxa za pisanje replya.
Maknuto je nekoliko elemenata koje smf forsira a koje nitko nikad ne koristi. Poput one legende koja objašnjava što svaka ikonica uz topic znači i onog jump to forum dijela gdje padajućim izbornikom možeš izabrati da "skočiš" do nekog podforuma. Mi imamo puno podforuma pa je to bilo strašno nepregledmo u obliku padajućeg izbornika, a nitko to nije ni koristio pa je uklonjeno kompletno. Zbog čega je forum dobio još malo ma brzini, a i preglednosti.
Glavna poanta svega ovoga nije toliko bio novi dizajn, koliko je bio prelazak na novu, aktualnu i podržanu verziju forumskog softvera za koju se rade nove modifikacije koje ćemo sada moći primjeniti. Ali naravno, ovo je HCL - nećemo valjda samo novi forum softver stavit, odmah i redizajn nabacimo da to ima još više smisla.
Inače, one koje muči da je forum manje pregledan na mobitelima trenutno, biti će i to riješeno u dogledno vrijeme - s ovim novim smf-om mogu lakše izvesti i neku potpuno mobile temu foruma, ako ne i neku vrstu responzivnog dizajna za ovu.
Nakon što se dizajnerski sve skocka, kreće i instalacija novih modova, ooput toliko traženog spoiler buttona.
Ali i bez nekih dodatnih modova, kad se malo upustite u istraživanje vidjet ćete da novi SMF sam po sebi ima neke featurse koji su u prijašnjoj verziji nedostajali.
U svakom slučaju ima još posla oko svega toga, ali bliži se Zlatni Dabar pa sam htio ovakvu jednu "beta" verziju foruma izbaciti ususret tome.