avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
e al ovohttp://www.imagesforme.com/images/9727GGGGGGGGGGGG.JPG omg
neki šesti forum... topic nvidia ili ati...Big Guy :nvidia za nabrijane igre tj igre s najboljom grafikom ati za medium i low grafiku te za grafičke obrade snimaka i slikaduksy :lololo , ma otkud ti ta filozofija?? :shock:Big Guy :ti si hardware pro? znam da nisi, nisam ni ja, ali to su opće poznate činjenice isto tako je i poznato da se nvidia bolje overclocka a to je bitno za gamerski pc ne kažem da ati nije dobar za igre (ja imam sapphire radeon x850xt), super je ali još nije postigao tu razinu, osim toga puno više igara je optimitirano za rad s nvidiom što uopće nema veze s hardwarom tj brzinom grafičke već s driverima
omg
Citat: Ementaler - 18. Kolovoz, 2006., 20:45omg
Citat: duksy - 18. Kolovoz, 2006., 16:03neki esti forum... topic nvidia ili ati...Big Guy :nvidia za nabrijane igre tj igre s najboljom grafikom ati za medium i low grafiku te za grafičke obrade snimaka i slikaduksy :lololo , ma otkud ti ta filozofija?? :shock:Big Guy :ti si hardware pro? znam da nisi, nisam ni ja, ali to su opće poznate činjenice isto tako je i poznato da se nvidia bolje overclocka a to je bitno za gamerski pc ne kaem da ati nije dobar za igre (ja imam sapphire radeon x850xt), super je ali jo nije postigao tu razinu, osim toga puno vie igara je optimitirano za rad s nvidiom to uopće nema veze s hardwarom tj brzinom grafičke već s driverima aaaaaaaaaaaa daj mi od lika mail...naci cu mu podatke i objavit ih na blogu nekom i svaki dan mu pisat pocasne pjesme!!!!!
neki esti forum... topic nvidia ili ati...Big Guy :nvidia za nabrijane igre tj igre s najboljom grafikom ati za medium i low grafiku te za grafičke obrade snimaka i slikaduksy :lololo , ma otkud ti ta filozofija?? :shock:Big Guy :ti si hardware pro? znam da nisi, nisam ni ja, ali to su opće poznate činjenice isto tako je i poznato da se nvidia bolje overclocka a to je bitno za gamerski pc ne kaem da ati nije dobar za igre (ja imam sapphire radeon x850xt), super je ali jo nije postigao tu razinu, osim toga puno vie igara je optimitirano za rad s nvidiom to uopće nema veze s hardwarom tj brzinom grafičke već s driverima
Ja sam mislio da si ti crnac :tired:
Citat: Wildboy - 15. Kolovoz, 2006., 02:11Ja sam mislio da si ti crnac :tired:LOL, LOLERSKATES: