RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ivana Kindl se sunča na plaži, dođu surferi i pokupe je s ostalim daskama.
nije fun...kad zivis u selo pokraj njih..ili jos gore, kad ti je susjed..ja fala bogu nisam blizu njih, al znam ljude koji jesu..koji su isli u skolu gdje je 70% škole ćine romi..množe se ko gljive..babe im s 16 godina rode prvo dijete..
Citat: blaster32 - 05. Travanj, 2006., 21:11nije fun...kad zivis u selo pokraj njih..ili jos gore, kad ti je susjed..ja fala bogu nisam blizu njih, al znam ljude koji jesu..koji su isli u skolu gdje je 70% škole ćine romi..množe se ko gljive..babe im s 16 godina rode prvo dijete..u mojem selu živi jaaako puno roma...ali svi su jako bogati...nitko nezna čime se bave, vjerojatno šverc, malo droge itd...
Citat: T.N.T. - 07. Travanj, 2006., 17:35Citat: blaster32 - 05. Travanj, 2006., 21:11nije fun...kad zivis u selo pokraj njih..ili jos gore, kad ti je susjed..ja fala bogu nisam blizu njih, al znam ljude koji jesu..koji su isli u skolu gdje je 70% škole ćine romi..množe se ko gljive..babe im s 16 godina rode prvo dijete..u mojem selu živi jaaako puno roma...ali svi su jako bogati...nitko nezna čime se bave, vjerojatno šverc, malo droge itd...ko Hamđija