RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ma koljem igrica...to mi je zivot..Samo me zanima sta ce biti kada se ozenim..da li ce me gaming vise ikada zanimati.. :solidus:
Citat: seedorf - 23. Rujan, 2009., 21:35Ma koljem igrica...to mi je zivot..Samo me zanima sta ce biti kada se ozenim..da li ce me gaming vise ikada zanimati.. :solidus:kak te uspio tako dugo "zadržat" gejming.. mene pustilo negdje oko osmog razreda, prije toga sam mogao po 5 sati u komadu rokat.
to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:
Citat: Dragster - 23. Rujan, 2009., 21:50to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:Prebaci se na one stare dobre igre
Heheh,stvarno neznam..ali kad igram igrica nekako se osjecam sretno i u najgorim situacijama u zivotu..jednostavno kad udem u gaming svijet zaboravim sve probleme u zivotu..sve svoje bivse cure sam naucio igrati igre na pc-u..hahaah. "VISE VOLIM VIDJETI DOBRU GRAFIKU NEGO DOBRU PICKU"..to mi je moto..Sve je pocelo od Super Nitenda i prve igre Super Mario bros. 3 .Neki me zovu seedorf a neki "pro-gamer".
Neki me zovu seedorf ,neki "pro-gamer", a neki junfer.
sve svoje bivse cure sam naucio igrati igre na pc-u