FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Ma koljem igrica...to mi je zivot..Samo me zanima sta ce biti kada se ozenim..da li ce me gaming vise ikada zanimati.. :solidus:
Citat: seedorf - 23. Rujan, 2009., 21:35Ma koljem igrica...to mi je zivot..Samo me zanima sta ce biti kada se ozenim..da li ce me gaming vise ikada zanimati.. :solidus:kak te uspio tako dugo "zadržat" gejming.. mene pustilo negdje oko osmog razreda, prije toga sam mogao po 5 sati u komadu rokat.
to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:
Citat: Dragster - 23. Rujan, 2009., 21:50to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:Prebaci se na one stare dobre igre
Heheh,stvarno neznam..ali kad igram igrica nekako se osjecam sretno i u najgorim situacijama u zivotu..jednostavno kad udem u gaming svijet zaboravim sve probleme u zivotu..sve svoje bivse cure sam naucio igrati igre na pc-u..hahaah. "VISE VOLIM VIDJETI DOBRU GRAFIKU NEGO DOBRU PICKU"..to mi je moto..Sve je pocelo od Super Nitenda i prve igre Super Mario bros. 3 .Neki me zovu seedorf a neki "pro-gamer".
Neki me zovu seedorf ,neki "pro-gamer", a neki junfer.
sve svoje bivse cure sam naucio igrati igre na pc-u