RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Phylip - 23. Rujan, 2009., 21:53Citat: Dragster - 23. Rujan, 2009., 21:50to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:Prebaci se na one stare dobre igre Prijatelju ne znam više šta da igram
Citat: Dragster - 23. Rujan, 2009., 21:50to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:Prebaci se na one stare dobre igre
to i mene boli, više nema nikakve igrice koju mogu s guštom halat... osim gran turisma sa volanom... al to će dočekat bračne vode očito :tired:
Citat: seedorf - 23. Rujan, 2009., 21:59Neki me zovu seedorf ,neki "pro-gamer", a neki junfer. pozz
Neki me zovu seedorf ,neki "pro-gamer", a neki junfer.
Citat: seedorf - 23. Rujan, 2009., 21:59sve svoje bivse cure sam naucio igrati igre na pc-unije ni čudo što su bivše
sve svoje bivse cure sam naucio igrati igre na pc-u
hahahhahaahhahaa kad ideš javi da odem s tobom, moram na odvikavanje od seksa, ako nešto volim je seksat se. samo s curama naravno hahahahahhahah